Ana sayfa Dizi Haberleri Aziz dizisinden Damla Sönmez’in ayrılığı hiç de kolay olmadı! Murat Yıldırım ve ekipten çok özel vedalar…

Aziz dizisinden Damla Sönmez’in ayrılığı hiç de kolay olmadı! Murat Yıldırım ve ekipten çok özel vedalar…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Aziz dizisi, Show TV’nin Cuma akşamları yayınlanan sevilen bir projesi. Dizi, her ne kadar Ramazan ayında reyting kaybı yaşadıysa da kemik bir izleyici kitlesi tarafından ilgiyle takip edilmekte. Özellikle Hatay’ın Türk yurdu olduğu o günlere yapılan vurgular da dizinin ilerleyen bölümlerinde herkesin içini coşturan anlara neden oluyor.

Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas’ın başrolünde yer aldıkları dizide bir ayrılığın yaşanacağı gündemdeydi. Dizinin başrollerinde Damla Sönmez’in ayrılışı aslında hem üzen hem de bazı izleyenleri sevindiren bir gelişme oldu.

Sevinirdi çünkü hikayede Damla Sönmez’in oynadığı Dilruba’nın, hala Aziz’e olan aşkının bitmemesi ve Efnan ile Aziz’in evlenmelerine karşın kalbinde onu taşıması, izleyiciyi kızdırıyordu. Dilruba’nın aradan çekilecek olması izleyicinin içini rahatlatan bir gelişme oldu.

Fakat diziye büyük katkı sunan isimlerden birisi olan Damla Sönmez’in ayrılışı yine de hem şaşkınlık hem de üzüntü verici bir ayrılık olacak. Hikayesi sonlanan Damla Sönmez’in çekimleri de bitti.

Son çekim gününde oyuncuya sette güzel bir veda partisi düzenlendi. Herkese tek tek sarılan oyuncunun sette ne kadar sevildiği de fotoğraflara yansıdı.

Başrolde birlikte oynadığı Murat Yıldırım ile dostlukları da yine sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımda da görülmekte.

Aziz dizisinden Damla Sönmez'in ayrılığı hiç de kolay olmadı! Murat Yıldırım ve ekipten çok özel vedalar... 12

Murat Yıldırım partnerine “Bu sayılmaz, again pls” diyerek tekrar başka bir yapımda yeniden birlikte rol alma dileğini de ortaya koymakta. “Seni tanıdığım için mutluyum” sözü de iki oyuncunun birbirlerine kamera arkasında bir dostluk bağı geliştirdiklerini ortaya koymakta…

Damla Sönmez’in son gününde buruk anlar yaşandı. Oyuncu, tüm ekibe ve meslektaşlarına tek tek sarılarak pozlar verdi…

Aziz dizisinden Damla Sönmez'in ayrılığı hiç de kolay olmadı! Murat Yıldırım ve ekipten çok özel vedalar... 13

Simay Barlas’ın çektiği fotoğraflar da sosyal medyada yayınlandı. Ekiple birlikte biraz neşe, biraz hüzün dolu pozlarıyla Damla Sönmez, son set gününde Aziz dizisine veda pozlarıyla gündeme geldi…

Aziz dizisinden Damla Sönmez'in ayrılığı hiç de kolay olmadı! Murat Yıldırım ve ekipten çok özel vedalar... 14

Aziz dizisinden Damla Sönmez'in ayrılığı hiç de kolay olmadı! Murat Yıldırım ve ekipten çok özel vedalar... 15

Aziz dizisinden Damla Sönmez'in ayrılığı hiç de kolay olmadı! Murat Yıldırım ve ekipten çok özel vedalar... 16

Aziz dizisinden Damla Sönmez'in ayrılığı hiç de kolay olmadı! Murat Yıldırım ve ekipten çok özel vedalar... 17