Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Çayoğlu hayranlarına bir iyi, bir kötü haber!

Serkan Çayoğlu hayranlarına bir iyi, bir kötü haber!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu, ekranlara en son TRT1’de yayınlanan Kıbrıs Zafere Doğru dizisiyle gelmişti. 24. bölümüyle Şubat ayında final yapan dizinin ardından oyuncunun bir sinema filminde rol alacağı öğrenilmişti. Ancak Çayoğlu, bu projeden vazgeçti…

Serkan Çayoğlu’nun, Alper Çağlayan imzalı olan İlk Göktürk isimli filmden vazgeçmesinin nedeni de daha sonra ortaya çıktı. Proje, hikayesi itibariyle 6 ay kadar sürecek bir zaman dilimini kapsıyor. Bu nedenle Serkan Çayoğlu, bu kadar uzun bir süre projeye bağlı kalmak istemediği için vazgeçmiş görünüyor.

Serkan Çayoğlu’nun çekimlerin planlarının netleşmesinin ardından projeden ayrıldığı öğrenildi. Hayranlarının da merakla beklediği sinema filminin kadrosundan ayrılma kararı alan Çayoğlu, konuyla ilgili sorulara,”O benimle ilgili değil. Zaten bir şeyler konuşulduğunda, masaya oturduğunuzda bazı şeyler sizin elinizde olmuyor. Benden dolayı olmadı öyle gelişti, benim yapabileceğim bir şey yok.” yanıtını vedi.

Bu arada uzun süredir beraber olduğu Özge Gürel ile yakında nikah masasına oturmasına az kaldı oyuncunun. Çiftin düğünlerini Ağustos ayında yapmayı planladıkları da bir süren önce öğrenilmişti.

Serkan Çayoğlu, güzel bir müjdeyi daha paylaştı hayranlarıyla. Oyuncu, yeni projelerle görüşme aşamasında olduğunu belirtti. Bu da demek oluyor ki dizi projesi için fazla beklemeyecek oyuncu!

Beklediği gibi iyi bir iş olursa da sete çıkmayı istediğini belirten Serkan Çayoğlu, yapımcılardan teklifler geldiğini, görüşmelerinin sürdüğünü ve beğendiği bir rol olması durumunda da setlere dönmek istediğini belirtti.

“Konuşuluyor, projeler geliyor. Okuyorum bir şeyler. İnşallah sevdiğim, beğendiğim bir şeyler olursa severek çalışmaya hazırım” diyerek yakın zamanda ekrana dönme isteğini de gösteriyor oyuncu.

Ayrıca dijital projelere de açık olduğunu belirten Serkan Çayoğlu, beğenirse bunu da değerlendireceğini vurgulamakta.