Ana sayfa Sosyal Medya Aziz dizisine veda eden Damla Sönmez bakın nerede yorgunluk attı!..

Aziz dizisine veda eden Damla Sönmez bakın nerede yorgunluk attı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Show TV’nin Aziz dizisine 23. bölümde veda eden oyuncu Damla Sönmez arkadaşlarıyla birlikte gittiği bir köyde ortaya çıktı.

Aziz dizisinde canlandırığı ‘Dilruba’ karakterinin hikayedeki rolü biten oyuncu, diziye vedasının ardından kısa bir mola vererek hem yorgunluk attı hem de arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirdi.

Oyuncu tatilinden fotoğrafları instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı. Takipçileri Damla Sönmez’in  fotoğraflarına, ‘Seni böyle mutlu görmek ne güzel!’ şeklinde pek çok yorumda bulundular.

Aziz dizisine veda eden Damla Sönmez bakın nerede yorgunluk attı!.. 8

Paylaşımında konum belirtmeyen oyuncunun fotoğraflarında, doğada yeşillikler içinde bir yerde olduğu görülüyor. Aziz dizisinde Murat Yıldırım ve Simay Barlas ile başrolü paylaşan Damla Sönmez’in hayranları, oyuncunun diziden ayrılacağı haberleri çıkınca, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarda bu ayrılıktan memnun olduklarını zira karakterin Damla Sönmez’e bir şey katmadığını düşündüklerini belirten ifadeler kullanmışlardı.

Aziz dizisine veda eden Damla Sönmez bakın nerede yorgunluk attı!.. 9

Damla Sönmez’in Aziz dizisinden ayrılık sebebi belli değil. Ancak kulislerde başarılı oyuncunun yakında uluslararası bir projede yer alacağı belirtiliyor.

Ünlü oyuncunun ayrılığının diziyi nasıl etkileyeceği, düşen reytinglerin tekrar toparlanıp toparlanmayacağı da önümüzdeki bölümlerde belli olacak. Etkileyici hikayesi ile Aziz her Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

Öte yandan  Damla Sönmez’in ayrılığının ardından kadroya Ali Rıza Kubilay eklendi. Tiyatro kökenli bir oyuncu olan Ali Rıza Kubilay, en son Arıza dizisiyle ekrana gelmişti. Kubilay Aziz’de, ‘Feridun’ isimli bir karakteri canlandıracak. Gizemli bir karakter olan Feridun, Aziz’e beklenmedik bir teklifte bulunacak.