Ana sayfa Dizi Haberleri Aziz dizisini bırakmaya hazırlanan Damla Sönmez’in yeni planı ortaya çıktı!

Aziz dizisini bırakmaya hazırlanan Damla Sönmez’in yeni planı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yayınlanmakta olan Aziz dizisinde başrolde yer alan Damla Sönmez, yakında diziye veda edecek. Şimdiye kadar 22 bölümü yayınlanan Aziz dizisinde 3 bölüm sonra Dilruba karakteri ayrılıyor, yani Damla Sönmez’in bu dizi ile olan yolculuğu bitecek. Aziz, geçtiğimiz Cuma günü yayınlanan 22. bölümü ile çok düşük reytingler aldı ve belki de ikinci sezon ihtimali biraz daha azaldı.

Murat Yıldırım ile Simay Barlas ikilisinin ön plana çıktığı Aziz dizisindeki pozisyonunu hayranları pek de onaylamadığı için Damla Sönmez’in ayrılık haberi üzüntüyle değil de, sevinç ile karşılandı. Geçtiğimiz gün bir tiyatro oyununu izledikten sonra kameralar tarafından görüntülenen oyuncu, iyi olduğunu ve setin devam ettiğini söyledi.

Aziz dizisinden sonra oyuncunun ne yapacağı merak ediliyordu. Damla Sönmez, ilk sinyali verdi. Oyuncu, açıklamasında şöyle konuştu: “Tatile yaklaşıyoruz, Yavaş yavaş yaz tatiline. Yine okuduğum senaryolar var. Tiyatro yapmayı çok özledim. İnşallah sezona belki bir şeyler olabilir.”

Yeniden tiyatro sahnesine dönmeyi çok isteyen oyuncu, şartlar uygun olur ise sonbaharda yeniden hayranları ile sahnede buluşabilir.

Aziz dizisini bırakmaya hazırlanan Damla Sönmez'in yeni planı ortaya çıktı! 7

Genç isimlerin tiyatroya yönelmesinin kendisini de mutlu ettiğini belirten Damla Sönmez, sahnenin çok farklı bir duygu olduğunu söyledi. Tiyatrolara gösterilen ilgiden de memnun olan oyuncu, yaz tatili için ise bir planının olmadığını söyledi.

Oyuncu, “Yaz tatilinde dinlenmeyi seviyorum. Şimdilik plan yok” diyerek planlarının anlık olduğunu belirtti. Aşk hayatında bir gelişme olmadığını belirten oyuncu, özel hayatıyla ilgili konuşmak da istemiyor.