Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat dizisindeki performansıyla göz kamaştıran Ezgi Şenler, vefa borcunu böyle ödüyor!

Teşkilat dizisindeki performansıyla göz kamaştıran Ezgi Şenler, vefa borcunu böyle ödüyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon Çatı Katı Aşk isimli romantik komedi dizisinde izlediğimiz genç oyuncu Ezgi Şenler, TRT1’de yayınlanan Teşkilat isimli yeni dizisiyle yeteneklerini sergileme fırsatı buldu.

Ülke karşıtı dış ve iç düşmanlara karşı yedi kahramanın vatanseverin mücadelesini ortaya koyduğu Teşkilat dizisinde Pınar karakterini canlandıran Ezgi Şenler, gösterdiği performans ile izleyicinin beğenisini bir kez daha kazandı.

Geçtiğimiz sezon yaz aylarında Kanal D’de yayınlanan Çatı Katı Aşk isimli dizinin başrolünde izlediğimiz Ezgi Şenler, haksız eleştirilere maruz kalmış, projenin kötü gelen reytinglerinin sorumlusu gibi gösterilmiş, sosyal medyada eleştirilere maruz kalmıştı. Diziyi final yapmadan bırakan ve Selin Şekerci’nin gelişi ile de yapımdan ayrılan oyuncu, adeta günah keçisi seçilmişti.

Teşkilat dizisindeki performansıyla göz kamaştıran Ezgi Şenler, vefa borcunu böyle ödüyor! 7

Bu sezon Teşkilat’ta yer alan Ezgi Şenler sergilediği kaliteli oyunculukla eleştirilerin yersiz olduğunu gösterirken diziye başladığı günden bu yana milyonlarca izleyiciyi ekrana taşıyor. Genç oyuncu dizinin güçlü kadın oyuncularıyla birlikte gençler için rol model de oldu.

29 yaşındaki oyuncu rol aldığı Teşkilat dizisinin çekimleri için uzun süredir Ankara’da yaşıyor. Ezgi Şenler, ailesini görmek için sürekli İstanbul’a gidip gelmekten yorulunca ilk yatırımını Ankara’ya yapmaya karar verdi. 1 milyon TL’ye Ankara’dan ev alan oyuncu içine de 300 bin TL harcadı.

Evin tadilatı biter bitmez ailesine olan vefa borcunu da bir nebze ödemek isteyen Ezgi Şenler, ailesini de yanına aldırdı.