Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Dizilere ara veren Hazar Ergüçlü mutluluk saçtı, sahne deneyimi çok değiştirdi!

Dizilere ara veren Hazar Ergüçlü mutluluk saçtı, sahne deneyimi çok değiştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, geçen sezon Show TV ekranında yayınlanan Alev Alev isimli dizide başrolde yer almıştı. 1992 yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde dünyaya gelen oyuncu, en son Saklı isimli BluTV dizisinde Aslı karakterini canlandırdı. Son dönemde dizilerde uzak kalan oyuncu, neredeyse 1 sezonu sete çıkmadan geçirdi.

Hazar Ergüçlü, dizi ve sinema çalışmalarını bir kenara bırakarak tiyatro çalışmaları ile dikkatleri çekiyor. Oyuncu, yeniden tiyatro sahnesine çıktığı için de halinden çok memnun. Timsah Ateşi isimli oyunda yer almakta olan Hazar Ergüçlü, sahneye Kubilay Tunçer ve Funda Eryiğit ile birlikte çıkıyor.

Dizilere ara veren Hazar Ergüçlü mutluluk saçtı, sahne deneyimi çok değiştirdi! 12

Bu sezon tiyatro deneyimi ile geçirerek kariyerinde önemli bir adım atan Hazar Ergüçlü, “Çok güzel geçiyor, çok mutluyum, çok severek yapıyorum. Koşa koşa geliyorum, hiç gitmek istemiyorum” açıklamasında bulundu.

Bu sözleri ile sahneye çıkmaktan ne kadar çok memnun olduğunu da dile getiren oyuncu, Monica Belluci’nin gösterisini izledi ve çok merak ettiğini de söyledi.

Sevgilisi Onur Ünlü’nün yeni tarzı magazin gündeminde yer aldı. Hazar Ergüçlü, sevgilisinin bu tarzını yaratmada kendisinin bir etkisinin olmadığını şu sözlerle ifade etti: “Kendisi seçiyor, istediği gibi giyiniyor. Bence yakışıyor, çok tatlı bence, çok beğeniyorum.”

Dizilere ara veren Hazar Ergüçlü mutluluk saçtı, sahne deneyimi çok değiştirdi! 13

48 yaşındaki ünlü yönetmen Onur Ünlü, son dönemde magazin gündemine yeni giyim tarzı ile giriş yaptı. Leyla ile Mecnun dizisinin çekimlerini yapan ve projenin 10 yıl sonra yeniden izleyici ile buluşmasının da mimarlarından olan Onur Ünlü, bu haliyle sevgilisinden geçer not almış oldu.