Ana sayfa Dizi Haberleri Aziz dizisinin bitirilmesi sonrasında Murat Yıldırım için sosyal medyada hortlayan iki yüzlü tavır!

Aziz dizisinin bitirilmesi sonrasında Murat Yıldırım için sosyal medyada hortlayan iki yüzlü tavır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Aziz dizisiyle geçen sezon ekranda yer alan Murat Yıldırım, yeni sezonda senaryo sorunları nedeniyle yayından kaldırıldığı ifade edilen dizinin hemen ardından Teşkilat ile anlaştı. Yeni sezonda Deniz Baysal ile partner olarak TRT1 ekranında yer alacak olan oyuncu, için son günlerde sosyal medyada iki yüzlü bir tavır sergileniyor.

Murat Yıldırım’ın dizinin senaryosunu kasıtlı olarak beğenmeyerek problem çıkarttığı ve Teşkilat dizisinde rol alabilmek için de tüm dizi ekibini yarı yolda bırakma pahasına bir plan uygulandığına yönelik basında çıkan haberler, sosyal medyayı da etkiledi.

Murat Yıldırım hakkında sosyal medyada yorum yapan birçok kişi ve hayran sayfasında eleştiriler ifadeler bulunuyor. Oyuncunun dizinin ekibini yarı yolda bıraktığı ve Aziz’in de onun yüzünden bittiğine yönelik yorumlar var.

İşte bu noktada sosyal medyada yapılan yorumlardaki iki yüzlülük hemen dikkati çekiyor. Teşkilat dizisinde başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul da hikayeden ayrılmak istemedi mi? Aynı şekilde Gönül Dağı dizisinden başrol oyuncusu Gülsim Ali İlhan ayrılmadı mı?

Peki Teşkilat bitti mi, Gönül Dağı’na bir şey mi oldu? Bu iki dizi başrol oyuncularını kaybedince bir şey olmuyor ama Aziz dizisinde Murat Yıldırım olmayınca herkes ortada kalıyor!

Ayrıca Barbaroslar dizisinden Ulaş Tuna Astepe ve Engin Altan Düzyatan da ayrıldı ama proje yeni isimlerle yoluna devam edecek.

Aziz dizisinin bitirilmesi sonrasında Murat Yıldırım için sosyal medyada hortlayan iki yüzlü tavır! 7

İşte sosyal medyadaki iki yüzlülük bu. Başka dizilerin başrol oyuncuları ayrılınca neden o dizilerde bir sorun çıkmıyor?

Çünkü, zaten Teşkilat, Gönül Dağı, Barbaroslar gibi diziler oyunculara bağlı yürüyen işler değil. Bu dizilerde hikaye ve ortaya konulan kurgu öne çıkıyor. Oyuncular da bunu bir parçası oluyor. Fakat Aziz dizisi başından bu yana Murat Yıldırım’ın varlığı ile bir noktaya gelebilen bir yapım oldu.

Murat Yıldırım’a eğer Teşkilat dizisinden teklif gelmiş ise ve bu yüzden de Aziz dizisinde iddia edildiği gibi özellikle problem çıkarttıysa bu yanlış bir tavır. Bunu eleştirmek başka bir şey, Aziz gibi hikayesi ile ayakta durması gereken bir projenin başrol oyuncusu gidince bitirildiğini söylemek ayrı bir şey.

Bu noktada, başka dizilerin başrolleri ayrılınca onlara bir şey olmuyor ise Aziz dizisi de yeni başrol bularak yoluna devam edebilirdi.

Sonuç olarak, sosyal medyada Murat Yıldırım’ı destekleyen de onu olumsuz yönde eleştirenler de var. Ancak iki yüzlü de olmamak lazım, şayet Aziz dizisi yola devam edebilecek bir yapım olsaydı zaten başrol değişikliği yapılır ve dizi yoluna devam ederdi.