Ana sayfa Dizi Haberleri Ve Yargı yeni sezonda büyük şok! Ceylin itiraf etti, Ilgaz öldü ama durum çok başka!

Ve Yargı yeni sezonda büyük şok! Ceylin itiraf etti, Ilgaz öldü ama durum çok başka!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı’nın yeni sezon tanıtımı, 4 Eylül Pazar akşamı ekrana geldi. Dizinin resmi sosyal medya hesaplarından ve oyuncuların instagram sayfalarından da paylaşılan tanıtım videosu, büyük ilgi görürken, herkesin kafasını karıştıracak yeni sezondan ilk görüntüler, olayların çok başka yerlere gittiğinin de kanıtıydı!

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in yer aldıkları Yargı dizisinin yeni sezon çekimleri geçtiğimiz hafta başlamıştı. Önce okuma provalarında buluşan ekip, kısa bir süre sonra da sete çıktı. Yaklaşık 1 hafta önce başlayan çekimlerden gelen ilk görüntüler de yeni sezonda büyük bombaların gelmekte olduğunun işaretiydi adeta!

Eren’in peşine düştüğü, eli kanlı bir şekilde yakaladığı Ceylin, şaşkın bir vaziyette, şok içinde tuhaf tavırlar sergiliyordu. Sezon finalinde emniyette Ceylin’i sorgularken Eren komiser ‘Nasıl kıydın, nasıl öldürdün Ilgaz Kaya’yı?’ diye sormuştu.

Tanıtım da bu sözlerle başladı. Ceylin, sorgu odasındaki sandalyeyi masayı fırlatarak duvardan duvara kendini atıyordu. Sinir krizi geçiren Ceylin’i tutmaya çalışan Eren, “Ben yapmadım” sözleri karşısındaki “Kendi elimle taşıdım ceset torbasını” diyerek bir kez daha izleyenleri şoka uğrattı.

Ilgaz’ın öldüğüne inanmak istemeyen Ceylin ise ısrarla kendisinin yapmadığını söyleyerek “Olamaz Ilgaz ölmüş olamaz” diyerek çığlıklar içinde ağlıyor. Eren, bir delil torbası içindeki kolyeyi Ceylin’e göstererek “Elinde tutuyordu sımsıkı” diyor ve kolyenin Ceylin’in boğazında bıraktığı ize bakıyordu şaşkınlıkla.

Ve Yargı yeni sezonda büyük şok! Ceylin itiraf etti, Ilgaz öldü ama durum çok başka! 8

Ceylin her ne kadar “Ilgaz’ı ben öldürmedim” diyerek ağlasa da Eren komiser, boynundan koparılırken iz bırakan kolyeyi delil olarak görüyor ve Ceylin’in Ilgaz’ı öldürdüğünü düşünüyordu. Ceylin ise herkesi şaşırtan bir başka itiraf ile yeni bölümde olayların çok başka bir yere doğru akacağının işaretini veriyordu.

“Ben yapmadım, Ilgaz’ı en öldürmedim. Ben başkasını öldürdüm” sözleri, Eren’i olduğu kadar izleyenleri de çok şaşırttı! Ilgaz gerçekten öldü mü, Ceylin mi öldürdü, neden yaptı ya da eğer doğru söylüyorsa Ceylin kimi öldürdü ve o başka biri kim? Yeni sezon tanıtımında izleyenleri tahminlerin ötesine götüren sahneler ekrana getirildi.

Ve Yargı yeni sezonda büyük şok! Ceylin itiraf etti, Ilgaz öldü ama durum çok başka! 9

Pek çok tahmin yapılıyor ama izleyicinin de çok iyi bildiği gibi, geçtiğimiz sezonda da senarist Sema Ergenekon, herkesin tahminlerinin ötesinde gelişmelere imza atan hikaye ile çok şaşırtıcı gelişmeleri izleyiciye sunmuştu. Yeni sezonda da yine olayların hiç umulmadık yerlere gideceği anlaşılıyor.

Sezon finalinde herkesin Ilgaz’ı Ceylin’in öldürdüğü düşünülüyordu. Yeni sezonda da Ceylin’in sevdiği adamı neden öldürdüğünün anlatılacağı tahminleri yapılıyordu. Ancak Ceylin’in Ilgaz’ı değil bir başka kişiyi öldürdüğü itirafı, yine büyük ters köşelerin geldiğinin de bir işareti…

Görünen o ki Yargı 2. sezonda izleyici, yine bambaşka olaylarla heyecanı yüksek bölümler izleyecek! Dizinin yayın tarihi belli olmadı ama çok yakında ekranda olması bekleniyor.

İşte Yargı 2. sezon tanıtımı…