Ana sayfa Sosyal Medya Aziz dizisinin setinden Murat Yıldırım’ın mesajına Damla Sönmez’den ironik yanıt!

Aziz dizisinin setinden Murat Yıldırım’ın mesajına Damla Sönmez’den ironik yanıt!

tarafından zk zk
Aziz dizisi - Damla Sönmez

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de Cuma akşamları yayınlanan Aziz dizisi, büyük beğeni ile izlenmeye devam ediliyor. Hatay’ın Türkiye topraklarına katıldığı dönemdeki olaylara da ışık tutan yönüyle dizi ilgiyle izlenmekte. Başrollerinde Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas’ın yer aldığı diziden Dilruba’yı oynayan Damla Sönmez bir süre önce ayrılmıştı.

Başrol oyuncularından birinin ayrılması dizi için beklenmedik bir gelişmeydi. Ancak hikayedeki yeri değişen ve giderek ‘can sıkıcı’ bir karakter olmaya başlayan Dilruba’nın gitmesi, biraz da hikayenin ilerleyişi açısından gerekliydi! Efnan ve Aziz’in sürekli arasına giren bir yerde durması, Dilruba karakterini giderek izleyici gözünde itici hale getirmişti.

Sonunda karnında Adem’in çocuğu ile başka bir şehre giderek yaşama kararı verdi Dilruba. İlerleyen bölümlerde yine bu karakter ortaya çıkar mı bilinmez ancak Damla Sönmez’in sette çok sevildiği, hem kamera önünde hem de kamera arkasında yer alan ekipteki herkesin paylaşımlarından da anlaşılmıştı.

Aziz dizisinin setinden Murat Yıldırım'ın mesajına Damla Sönmez'den ironik yanıt! 5

Veda günü özellikle başrolü paylaştığı ve sette çok iyi dost oldukları Murat Yıldırım ile pozları da sosyal medyada ilgiyle karşılanmıştı. Dilruba karakteri pek sevilmese de Damla Sönmez, Aziz dizisine damgasını vurarak gitti ve oyuncu arkadaşları tarafından da zaman zaman anılıyor.

Aziz dizisinin setinden Murat Yıldırım'ın mesajına Damla Sönmez'den ironik yanıt! 6

Son olarak Murat Yıldırım, instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla Damla Sönmez’e gülümseten bir mesaj gönderdi! Dizide Dilruba’nın kocası Adem’e hayat veren Güven Murat Akpınar’ın üstü başı dağılmış, parça parça kıyafetler içindeki hali ile verdiği poza Murat Yıldırım esprili bir söylemle “Emanetin bende rahat ol!” notunu düştü…

Aziz dizisinin setinden Murat Yıldırım'ın mesajına Damla Sönmez'den ironik yanıt! 7

Damla Sönmez ve Güven Murat Akpınar’ı da etiketleyen Murat Yıldırım’ın bu fotoğrafı ve yazdığı mesaj güldürürken, Damla Sönmez’den de ironik yanıt gecikmedi! Sönmez, instagram hesabından eski partnerine ‘Sevdamın kanadı kırılmış’ notuyla yanıt verdi.

Aziz dizisinin setinden Murat Yıldırım'ın mesajına Damla Sönmez'den ironik yanıt! 8

İki oyuncunun mesajlı göndermeleri sosyal medyada dizinin takipçileri tarafından da kahkahalar attırdı.  Ancak izleyicinin Dilruba karakterine olan tepkisinin sürdüğü de kimi mesajlara hala yansıyor…

Bu arada Ramazan ayında Aziz dizisinin reytinglerinin giderek düştüğü de görülmüştü. Önümüzdeki haftalar dizi için kritik bir süreci de beraberinde getiriyor! Zira henüz ikinci sezon için bir onay alınmış değil! En azından kamuoyuna yansıyan bir gelişme yok. Oyuncular da yaptıkları röportajlarda henüz bir netliğin olmadığını ifade ediyorlar.

Fakat final ile ilgili bir açıklamanın hala gelmemiş olması da kanalın Aziz dizisine bir şans daha vereceği yorumlarına neden olmakta…