Ana sayfa Dizi Haberleri Aziz ile Baba iyi gidiyor, Üç Kuruş idare eder ama Oğlum dizisi Show TV’yi çok yanılttı!

Aziz ile Baba iyi gidiyor, Üç Kuruş idare eder ama Oğlum dizisi Show TV’yi çok yanılttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV geçen sezon sonunda çok önemli bir karar alarak tüm dizilerini bitirdi.. Haziran ayı itibariyle de yeni yapımlarla yola çıkmaya başladı. Cam Tavanlar’dan beklediğini bulamayan kanal yönetimi, kış dönemi için de iddialı projeler hazırladı.

Sezon başında Yalancı ve İçimizden Biri isimli yapımların iyi reytingler alamayarak final yapması kanal adına üzücü bir gelişmeler oldu. Ancak Üç Kuruş dizisinin iyi başlaması, Aziz dizisinin kemik izleyici kitlesi oluşturması gibi konular Show TV’nin başarısıydı.

Baba dizisi de önceki hafta başladı. Beklendiği gibi salı akşamlarına damga vuran bir dizi olamayan Baba, orta sıralarda devam edecek bir yapım görünümünde.

Üç Kuruş dizisinde düşen reytingler de can sıkmaya devam ediyor. Show TV’nin Aziz dizisindeki istikrara sevindiğini ve Cuma akşamı dizinin iyi sonuçlar almayı sürdürdüğünü de belirtelim.

Aziz ile Baba iyi gidiyor, Üç Kuruş idare eder ama Oğlum dizisi Show TV'yi çok yanılttı! 7

Ancak kanalın büyük umut bağladığı, ağır bir dram hikayesini izleyicilerle buluşturan Oğlum dizisinin gidişatı hiç de iyi görünmüyor. Bir ara iyi çıkış yapacağı hissiyatı oluşturan Oğlum dizisinin beşinci bölümü geride kaldı. Ancak gelen reytingler ortalamanın altında gerçekleşti.

Kanal D’nin Sadakatsiz’in yeni bölümünü senaristin yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle yayınlayamadığı bir ortamda bile Oğlum dizisinin reytinglerinin düşük gelmesi düşündürücü oldu.

Songül Öden, Canan Ergüder, Nihal Yalçın, Timur Acar ve Feyyaz Duman’ın başrollerinde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosu da parmakla gösteriliyor.

Hikayenin içindeki büyük dramın izleyicileri çok fazla kendisine çekememiş olması da beklenmedik bir durum. Oğlum beşinci bölümüyle tüm kişiler kategorisinde dokuzuncu sırada yer alabildi. AB’de günü altıncı olarak bitiren dizinin ABC1’de ise sekizincilik elde ettiği görülüyor.

Show TV’nin çok büyük umut bağladığı bir dizi daha sıkıntılı süreç içine girdi. Hem de Sadakatsiz’in yeni bölümüyle yayında olmadığı bir akşam Oğlum dizisinin reytinglerde bu kadar düşük sonuçlar elde etmesi gelecek adına umutsuzluk aşılıyor.