Ana sayfa Dizi Fragmanları Deniz Çakır ve Bade İşcil, çok etkileyici bir projeyle izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyorlar!

Deniz Çakır ve Bade İşcil, çok etkileyici bir projeyle izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyorlar!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların iki başarılı kadın oyuncusu Deniz Çakır ve Bade İşcil, Gain’de yayınlanacak “Aslında Özgürsün” isimli diziyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Hayatını ve kalemini kadınları özgürleştirmeye adamış gazeteci-yazar Duygu Asena’nın en çok okunan romanlarından “Aslında Özgürsün”, eser ile aynı adı taşıyan bir dizi projesiyle GAİN ekranlarına taşınacak.

Geçtiğimiz günlerde sete çıkan dizinin ilk tanıtım videosu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yayınlandı. Başrol oyuncuları Bade İşcil ile Deniz Çakır’ın yer aldığı ve sosyal medyada yayınlanan dikkat çekici video özellikle uzun süredir bir dizi projesiyle ekranlara gelmesi beklenen Deniz Çakır hayranlarını çok mutlu etti.

Deniz Çakır, en son Masumiyet adlı dizide Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ gibi yıldız isimlerle başrolü paylaşmıştı. Ezel ve Kuzey Güney adlı dizilerle parlayan Bade İşçil ise 2017-2018 sezonunda yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde yer almıştı.

Bir Gain Orijinal yapımı olarak izleyici karşısına çıkacak dizi, toplumun ve erkeklerin dayattığı kurallara karşı çıkan Belgin ve Berna isimli 40 yaşlarındaki iki kadının arkadaşlığını, özgürlük ve kimlik arayışlarını anlatıyor.

Farklı çevrelerden farklı hayatlar yaşayan ancak benzer sorunlarla mücadele etmek zorunda kalan bu kadın karakterlere ünlü oyuncular Deniz Çakır ve Bade İşcil hayat veriyor. Deniz Çakır güçlü, dediğim dedik, Duygu Asena’nın eserindeki betimlemesiyle “aşka âşık” ama hayatta sadece kendisine dayanan Berna’yı canlandırıyor. Bade İşcil ise kendini eşine ve iki çocuğuna adamış, hayalinin bu olduğunu sanırken yeni tanıştığı özgür ruhlu bir adama âşık olmaya başlayan Belgin’i oynuyor.

Deniz Çakır ve Bade İşcil, çok etkileyici bir projeyle izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyorlar! 7

Zuhal Olcay, Nükhet Duru ve Perihan Savaş gibi dev isimleri de bir araya getiren dizinin senaristliğini ve yönetmenliğini Ali Kemal Güven, yapımcılığını ise WitchCraft Film üstleniyor. Dizinin güçlü oyuncu kadrosun arasında ayrıca Alican Yücesoy, Burak Yamantürk, Saygın Soysal, Berk Cankat, Ceren Taşçı, Sergen Deveci, Ecrin Bolkar, Aslı İçözü, ve Nurhan Özenen yer alıyor.

2011 yılında Deniz Çakır ile birlikte Star TV’de yayınlanan İffet isimli dizide kamera karşısına geçen usta oyuncu Zuhal Olcay, konuk oyuncu olarak sürpriz bir performansa imza atmaya hazırlanıyor. Deniz Çakır’ın sosyal medya hesabını takip edenler, oyuncunun Zuhal Olcay’a olan hayranlığını yakından biliyor.