Ana sayfa Dizi Fragmanları Baba dizisi finale adım adım giderken asıl savaş şimdi başlıyor!

Baba dizisi finale adım adım giderken asıl savaş şimdi başlıyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Baba’nın finaline az kaldı. En son dizinin 28. bölümü yayınlandı ve Baba’nın geriye sadece 2 bölümü kaldı. 20 Aralık Salı akşamı ekrana gelecek olan 29. bölümde ise finalden önce yaşanacaklar merakla bekleniyor.

Emin’in Firuze’yi Kadir için istediği tanıtımda Firuze ile Kadir’in sonunda kavuşması yüzleri güldürüyor. Selahattin, “Güneş doğmadan köyümü boşaltacaksınız” sözleriyle insanları Çöpköy’den kovarken onun karşısında duran Kadir büyük bir direniş başlatıyor. “Ezilen değil güçlü olalım” diyen Kadir’in sözleri insanları etkilerken büyük finale adım adım yaklaşan dizide neler yaşanacağı büyük bir merakla bekleniyor. Dizide Firuze ile Kadir’in evlenme kararlılığı izleyenleri mutlu ederken, Selahattin’in yapacakları da sinirleri bozacak.

Baba dizisi finale adım adım giderken asıl savaş şimdi başlıyor! 7

Baba dizisi 30. bölümü ile birlikte 27 Aralık Salı akşamı son kez ekranda olacak. 2022 yılının başlarında büyük bir fırtına estiren ve milyonların dikkatini çekmeyi başaran Baba dizisi, bu büyük beklentiye karşılık gelecek düzeyde reytingler elde edememişti. Yine de çok geniş bir hayran kitlesinin desteğini alan Baba dizisinin 30. bölüme kadar ekranda kalma gerçekliği de önemli bir başarı olarak gözüküyor.

Dizinin bir önceki bölümünün finalinde Emin’in tutuklanması beklenirken yaşanan gelişme herkesi şoke etmişti. Servet, babasını kurtarmak için kendini feda etti. Hakkında yakalama kararı olan Servet, tutuklandı. Peki finale doğru başka neler yaşanacak? Detayları 29. bölümde bulabilirsiniz.

Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı ‘Baba’nın senaryosunu Gökhan Horzum kaleme alırken, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor. ‘Baba’ yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!