Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV yeni dizilerine yer açmak için tam 3 dizisine arka arkaya final yaptıracak!

Fox TV yeni dizilerine yer açmak için tam 3 dizisine arka arkaya final yaptıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV cephesinden gelen haberler, 2023 yılında yeni dizilerle izleyicilere yepyeni bir sunum yapılacağını gösteriyor. Kanal yetkilileri Aralık ayı itibari ile tam 3 diziyi yayından kaldırma kararlılığında gözüküyor.

Fox TV ekranında izleyicilerle Aralık ayı içerisinde son kez buluşacak diziler tek tek ortaya çıktı. Önce Bir Peri Masalı dizisinin 13. bölümü ile birlikte 27 Aralık Salı akşamı final yaparak izleyenlere veda edeceği basına yansıdı. Alina Boz ile Tarık Emir Tekin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin çok iddialı bir şekilde sezona başladığını ama ilk bölümlerdeki hikaye sıkıntısı nedeniyle yeterince ilgi görmediğini, daha sonra hikaye düzenlenmiş olsa bile beklenen iyi reytingler elde edilemeyince de final kararı alındığını hatırlatalım.

Fox TV yeni dizilerine yer açmak için tam 3 dizisine arka arkaya final yaptıracak! 9

Fox TV’nin sadece Bir Peri Masalı dizisinde değil, senaryo sorununun yaşandığı bir başka proje ise Darmaduman isimli gençlik dizisi oldu. Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz ve Aslıhan Malbora gibi son dönemin çok etkili dört genç oyuncusunun başrolde olmasına rağmen dizi istenilen ilgiyi görmedi. Nur Fettahoğlu ve Necip Memili gibi tecrübeli isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizinin Beverly Hills isimli bir döneme damga vuran Amerikan dizisinden uyarlanan bir proje olması da başarıyı getirmedi.

Fox TV yeni dizilerine yer açmak için tam 3 dizisine arka arkaya final yaptıracak! 10

Keşke bu dört genç oyuncu özgün bir Anadolu hikayesinde buluşmuş olsaydı da izleyiciler daha çok ilgi gösterseydi. Darmaduman dizisi ne yazık ki 9. bölümü ile birlikte 24 Aralık Cumartesi akşamı son kez ekranda olacak.

Fox TV’nin hem Bir Peri Masalı hem de Darmaduman dizileri için aldığı final kararlarına bir yenisinin daha eklendiği ortaya çıktı. Bu dizi ise yaz döneminde çok başarılı bir çıkış yapan Tozluyaka.

Bir gençlik dizisi olan Tozluyaka, hem genç hem de tecrübeli oyuncuların buluştuğu ve çok iyi reytinglerle ekran ömrüne başlayan bir yapımdı. Pazartesi akşamları yayınlandıktan sonra Eylül ayı itibariyle Pazar akşamlarına kaydırılan Tozluyaka, yeni gününde de iyi reytingler aldı ve şimdiye kadar da 25 bölüm ekranda kalmayı başardı.

Fox TV yeni dizilerine yer açmak için tam 3 dizisine arka arkaya final yaptıracak! 11

Tozluyaka dizisi de final yapacak diziler arasına katıldı. 25 Aralık Pazar akşamı dizinin 26. ve son bölümü ekrandaki yerini alacak.

Böylelikle Fox TV, 2022 yılı son günlerinde tam 3 dizisini peş peşe yayından kaldıracak ve 2023 yılındaki yeni dizi sürprizleri için de ekranda yer açmış olacak.

Fox TV’nin 2023 yılı için yayına hazırlanan yeni dizileri arasında; Aşk-ı Destan Gülcemal, Benim Adım Farah, Asiye ve İçimizdeki Yabancı gibi projeler bulunuyor.