Ana sayfa Dizi Haberleri Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi reytinglerde çarpıldı ama sosyal medyadan umut ışığı belirdi!

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi reytinglerde çarpıldı ama sosyal medyadan umut ışığı belirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin ilk bölümü geçtiğimiz çarşamba günü yayınlandı ama gelen reytingler şoke ediciydi… Hikayesi ile dikkat çeken, oyuncu kadrosu ile de çok iyi bir çıkış yapacağı tahminleri yapılan dizi, ne yazık ki beklentileri karşılayamadı.

İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk, Selin Yeninci ve Olgun Toker’in başrollerinde yer aldığı dizinin entrika dolu hikayesi ile Çarşamba rekabetinde nasıl sonuçlar alacağı merakla bekleniyor… İkinci bölüm yine hareketli geçecek ve yine entrika kodu sahneler izleyeceksiniz. “Kimseye güvenmeyeceksin” mesajını veren dizinin senaryosu biraz karışık bulan izleyiciler, yeni bölümlerin yayınlanarak hikayenin netleşmeye başlaması ile izleyici ilgisinin de artacağını düşünüyor.

Sosyal medyada ise Annenin Sırrıdır Çocuk dizisiyle ilgili olumsuz yorumlar olsa da birçok olumlu gelişme de var. Diziyi beğenenlerin yaptıkları yorumlar artıyor. Ayrıca youtube ortamında dizinin ikinci bölüm fragmanının kısa süre içinde 800 binden fazla görüntülenme alması, youtube trenlerinde 5. sıraya kadar yükselmesi de önemli bir ayrıntı…

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi reytinglerde çarpıldı ama sosyal medyadan umut ışığı belirdi! 8

Hastaneden çocuk kaçırma durumunun daha önce de birçok kez işlendiğini belirten dizi hayranları, hikayenin bu noktasını klişe olarak değerlendiriyor. Dizinin çok etkili bir hikayeye sahip olmasına rağmen, düşük gelen reytingleri Ramazan ayına bağlayan da birçok kişi var. Tüm dizilerin reytingleri düşmekte ve Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin de zamanlama nedeniyle böyle düşük oranlar elde ettiğini düşünenler bulunuyor.

Özellikle Meryem karakterini canlandıran Selin Yeninci’nin çok başarılı bir performans sergilediğini belirten izleyiciler, Engin Öztürk’ün yeni imajına da çok şaşırdı.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi reytinglerde çarpıldı ama sosyal medyadan umut ışığı belirdi! 9

İrem Helvacıoğlu’nun hayranları da sosyal medyadan binlerce yorum paylaşarak, oyunculuk başarısını kutluyor. Ayrıca dizinin ilk bölümünün youtube ortamında 1.2 milyon kişi tarafından izlenmiş olması da dikkat çeken bir durum oldu. Dizinin reytinglerini düzeltmesi ile birlikte gelecek haftalarda çok daha konuşulma potansiyeli bulunuyor.

Hikayenin ikinci bölümde başlayacağını değerlendiren ve bu bölümün çok daha iyi reytingler alacağına inanan izleyiciler, 13 Nisan Çarşamba akşamını sabırsızlıkla bekliyor. Sosyal medyaya yansıyan olumlu yorumlar, diziye birçok izleyicinin sahip çıkma çabasını da ortaya koymuş durumda.