Ana sayfa Dizi Haberleri Baba dizisinde akıllar fena karıştı, önlemler işe yaramadı ve gerilim arttı!

Baba dizisinde akıllar fena karıştı, önlemler işe yaramadı ve gerilim arttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baba dizisinde gerilim artıyor ama herkesin aklını kurcalayan başka bir şey var! Baba dizisi 17. yeni bölümü ile 27 Eylül Salı akşamı izleyicilerle Show TV ekranında buluşacak. Dizinin yenilenen hikayesi ve kadroya katılan 7 yeni oyuncu ile yaşanan büyük değişim, ne yazık ki izleyiciler tarafından yeterince ilgi görmedi.

2022 yılının başlarında yılın en başarılı dizilerinden birisi olmasına kesin gözüyle bakılan Baba dizisi, ilk 15 bölümün yayınlandığı süreçte ortalamanın üzerinde reytingler alarak kısmen başarılı oldu. Bu sayede de ikinci sezon onayını alan Baba dizisinin geçen hafta yayınlanan ikinci sezondaki ilk bölümü ise hayal kırıklığı yarattı.

Baba dizisinin yenilenen senaryosuna ilgi azdı. Ayrıca yeni katılan 7 oyuncunun varlığına ve farklı karakterler ile dizinin zenginleşen hikayesine rağmen dizi hayranlarının eleştirileri devam etti. Düşük gelen reytingler 27 Eylül’deki 17. yeni bölümde telafi olacak mı, yoksa Baba dizisi ciddi sorunlarla karşı karşıya mı kalacak?

Baba dizisinde akıllar fena karıştı, önlemler işe yaramadı ve gerilim arttı! 7

İşte yeni bölüm öncesinde merak edilen konu bu… Dizi şayet iyi reytingler alamaz ise salı rekabetinde ciddi bir sorun yaşayacak. Geçen hafta atv’de başlayan Ben Bu Cihana Sığımazam isimli dizi çok iyi bir çıkış yakaladı ve bu durumun Baba dizisinin önünü kapattığını da söyleyebiliriz. Çünkü her iki dizinin de hedef kitlesi birbirine benzer izleyicilerden oluşuyor.

Show TV’nin Ay Yapım imzalı Baba dizisinin merakla beklenen yeni bölümünden bir ön izleme sahnesi izleyiciyle buluştu. Firuze’nin Kadir’e bıçak çektiği sahnede ikilinin gerilim dolu karşılaşmasında neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

Firuze, barda tanıştığı Kadir’i Selahattin’in evinde gördüğü için büyük bir korku yaşarken, “Ben yokum, senin hayatına girmedim. Sen de benim hayatıma girmedin…” sözleriyle Kadir’i tehdit ediyor.

Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı ‘Baba’nın senaryosunu Gökhan Horzum kaleme alırken, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor.