Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Baba dizisinde ayrılık mı var? İlhan’ı canlandıran Hakan Kurtaş diziye veda mı ediyor?

Baba dizisinde ayrılık mı var? İlhan’ı canlandıran Hakan Kurtaş diziye veda mı ediyor?

tarafından ker_def

Reytingleri nedeniyle erken final yapma ihtimali beliren Baba dizisinin hikayesinde ise etkili sahneler yer almaya devam edecek. İkinci sezonu ile Show TV ekranında yoluna devam eden dizinin 23. bölüm reytinglerinin bir hayli düşük çıkması herkesi üzdü. Dizinin hikayesinde ise İlhan karakteri ile ilgili belirsizlik bulunuyor.

Hakan Kurtaş’ın canlandırdığı İlhan karakterinin 23. bölümde başına gelenler, “Hakan Kurtaş diziye veda mı edecek?” sorusunu gündeme getirdi. Senaristlerin heyecanı artırmak için sıklıkla başvurdukları bir konu bu. Çok etkili bir karakterin diziden ayrılabileceğine yönelik bir imaj çizilir ise, bu izleyicileri etkiliyor ve ekrana çekiyor.

Büşra karakterinde Özge Yağız ve İlhan karakterinde de Hakan Kurtaş çok iyi bir dizi çifti oldu. Büşra ile İlhan’ın aşkları da izleyicilerin ekranda görmek istediği detaylardan.

Baba dizisinde ayrılık mı var? İlhan'ı canlandıran Hakan Kurtaş diziye veda mı ediyor? 7

Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi ‘Baba’ dizisinde 2. sezonda 8. bölüm yayınlandı. İlhan’ın Çöpköy’e gelmesiyle birlikte Büşra ile arasındaki buzlar yavaş yavaş erimeye başlarken Ahmet, İlhan’a ölümcül bir tuzak kurdu.

Büşra tesiste çalışırken İlhan’ın ısınması için ona sıcak çay getirdi. Mutfağa girip şeker almak isteyen İlhan bu sırada arkasından sessizce yaklaşan Ahmet’i görmedi.

Ahmet, elindeki sopayla İlhan’ın kafasına sertçe vurdu ve ocağın gazını açık bırakarak kulübeden çıktı. Baygın halde yerde yatan ve gaz dolan odada mahsur kalan İlhan kurtulabilecek miydi?

İlhan’ın durumunu heyecanla bekleyen Baba dizisi hayranları, 24. bölümde neler olacağını şimdiden merak ediyor. Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı ‘Baba’nın senaryosunu Gökhan Horzum kaleme alırken, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor.

‘Baba’ yeni bölümüyle 15 Kasım Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!