Ana sayfa Dizi Fragmanları Baba dizisinde ayrılık mı var? Sekizinci bölümdeki sahne korkunç!

Baba dizisinde ayrılık mı var? Sekizinci bölümdeki sahne korkunç!

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Baba’nın yeni bölümünden gerilim dolu bir ön izleme sahnesi yayınlandı. Servet’in İlhan’a “Bundan sonra sen ne diyorsan o!” diyerek yanaştığı sahnede ikili birbirine sarılırken Servet aniden İlhan’ı bulundukları inşaattan aşağıya itiyor. Yüksekten hızla yere düşen İlhan’ın durumu merak konusu olurken izleyiciyi şoke eden bu anlar yeni bölümünde olacakların sinyallerini veriyor. İlhan karakterine ne olacağı merakla bekleniyor.

Salı akşamları yayınlanan, Tolga Sarıtaş, Haluk Bilginer ve Hakan Kurtaş gibi önemli oyuncuları buluşturan Baba dizisinin reytingleri ortalamanın üzerinde gelse bile, beklentilerin altında kalmaya devam ediyor. Dizinin hikayesi ilerliyor ama izleyici ilgisinin bir anda artacağı gibi bir beklenti artık gerçekçi değil. Baba dizisi orta sıralarda kendisine yer bulan bir yapım oldu. Dizinin 8. bölümünde İlhan karakteri inşaattan düştü ve Hakan Kurtaş’ın diziye devam edip etmeyeceği hayranlar tarafından merakla bekleniyor. İlhan, hikayenin önemli karakterlerinden bir şekilde kurtulması yüksek ihtimal.

Baba dizisinin 7. bölümünün finalinde; fabrikaya ortak olan Kadir, Elif’le ortaklığı sonrası 40 milyon doları şirketlerine aktardı. Bu ortaklığı duyan İlhan deliye dönerken, Firuz’un kendisini hatırlatmasıyla giderek köşeye sıkıştı. Kadir’le ilgili bilgi alamadığı Servet’in de kendisine isyan etmesi üzerine ilk hamlesini yaptı. Servet babasına her şeyi açıklamak üzereyken, İlhan’dan gelen videodan habersizdi.

Emin, Servet’in sözünü bitirmesini beklemeden videodaki uygunsuz görüntülerin hesabını sordu. Herkesin gözü önünde Servet’i aşağıladı ve sonunda dayanamayarak oğlunu evden kovdu. O sırada gözleri kapanan ve söyledikleri anlaşılmayan Emin fenalaşarak yere yığıldı. Nefeslerin tutulduğu final sahnesinde Emin’e ne olduğu büyük bir merakla bekleniyor.

Baba’nın hikayesini Gökhan Horzum ve Ekin Atalar, senaryosunu Ekin Atalar, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor.

‘Baba’ yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!