Ana sayfa Sosyal Medya Erkek Severse dizisinden sonra Yağız Can Konyalı’dan hayranlarını mest eden imza!

Erkek Severse dizisinden sonra Yağız Can Konyalı’dan hayranlarını mest eden imza!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bein Connect platformunda yayınlanan Erkek Severse isimli dizide Cenk isimli karakteri canlandıran Yağız Can Konyalı, çok önemli bir dizi kararı aldı… 4 Nisan Pazartesi akşamı atv ekranında başlayacak olan Hakim isimli dizide izlemeye başlayacağımız oyunu, yine oyunculuk performansı ile hayranlarını mest etmeye geliyor.

Erkek Severse isimli dizi projesinin 26. bölümüyle birlikte yakında final yapması bekleniyor… Dizinin çekimleri tamamlandı ve ekip vedalaştı… Ancak henüz yayınlanmayan bölümler var. Yağız Can Konyalı da iyi bir performans ortaya koydu…

Geçen sezon Arıza isimli dizide Mert karakteri ile öne çıkan oyuncu, ayrıca Netflix’te çok beğenilen Fatma isimli dizide de yer almıştı. Şimdi ise yeniden televizyon ekranına dönecek olan oyuncu, nasıl bir rolle hayranlarının karşısına çıkacak? İşte bu sorunun yanıtı merak ediliyor.

Yurdaer Okur’un canlandırdığı Azem isimli mafya liderinin oğlu olarak izleyici karşısına geçecek olan Yağız Can Konyal’nın Metehan karakterini canlandıracağı ortaya çıktı.

Erdal Beşikçioğlu, Yurdaer Okur, Ebru Özkan, Uğur Yücel, Hasibe Eren, Seda Akman, Burcu Kara gibi etkili oyuncuların yanı sıra gençler de bu dizinin sürükleyici karakterlerine hayat verecek.

Fatih Berk Şahin, Eslem Akar, Naz Çağla Irmak ile birlikte Yağız Can Konyalı’yı da Hakim dizisinde izleme fırsatınız olacak. ABD yapımı olan Your Honor uyarlaması olarak dikkat çeken Hakim dizisi güçlü bir dram hikayesi. Dizinin hem orijinalinin büyük başarısı hem de uyarlamadan yayınlanan fragmanlar ve güçlü oyuncu kadrosu ilgi çekti. Hakim dizisi, pazartesi akşamları rekabeti çeşitlendirecek ve reytinglerde iyi sonuçlar alması bekleniyor.