Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kalk Gidelim’den sonra Nurcan’ı canlandıran Ayça Varlıer şimdi ne yapıyor?

Kalk Gidelim’den sonra Nurcan’ı canlandıran Ayça Varlıer şimdi ne yapıyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan ve 2017 ile 2020 yılları arasını kapsayan dönemde 135 bölümlük performansı ile de uzun süren yapımlardan olan Kalk Gidelim, hala hafızalarda yer alıyor. Dizinin başrolünde bulunan ve Nurcan karakterini canlandıran isim Ayça Varlıer olmuştu. Ancak oyuncu o tarihten bu güne hayranlarının karşısına sadece Menajerimi Ara’da konuk oyuncu olarak çıktı.

Peki Ayça Varlıer, 2 yıldan uzun süredir ortalarda yok ve şimdi ne yapıyor? İşte bu soruyu birçok hayranı soruyor ve oyuncudan yeni gelişmeler bekliyor. Ayça Varlıer ise pandemi döneminin başlarında çalışmak istememişti. Oyuncu, sadece Menajerimi Ara dizisine konuk olarak katıldı ve başka da bir projede yer almadı.

Geçtiğimiz aylarda ABD’ye giden oyuncu hem dil eğitimini sürdürüyor hem de oyunculuğunu geliştirme konusunda adımlar atıyor. Kariyerinde uluslararası bir tercihte bulunan ve ABD sinema sektöründe yer alma çabası içine giren oyuncudan sevindiren bir haber var.

Uzun süredir New York’ta bulunan Ayça Varlıer, yönetmenliğini Samrat Chakrabarti’nin yaptığı kısa filmde rol aldı. Filmde Ayça Varlıer’in partnerliğini Erinn Ruth üstlendi. 4 farklı karakteri canlandıran Ayça Varlıer, oyunculuğuna büyük katkı sağlayacak “The Real Deal” adlı kısa filmde Erinn Ruth ile New York sokaklarında çekim yaptı.

Kalk Gidelim'den sonra Nurcan'ı canlandıran Ayça Varlıer şimdi ne yapıyor? 7

Diğer yandan yeni imajıyla dikkat çeken güzel oyuncu, hayranlarını da bir hayli şaşırtmış oldu. Saç rengi ve saç tarzıyla dikkatleri çeken oyuncu, Oscar töreninde yaşanan şiddeti de eleştiriyor.

Ayça Varlıer, konuyla ilgili olarak şöyle konuştu: “Oscar törenini canlı seyrederken tam anlayamadım ve şakalaşma sandım ses kısıldığı için. Twitter aracılığıyla olayın iç yüzünü öğrenince milyonlar gibi ben de donup kaldım.

Önce kendisinin gülerek karşıladığı fakat sonra eşinin hoşlanmadığı bir espri yüzünden sağlık, aile ve sevgi gibi kavramların arkasına sığınarak, milyonlarca insanın gözü önünde şiddet uygulamasını kabul etmiyorum. Bu olay bir nevi toplumsal ankete dönüşerek insanları şiddet konusunda kutuplaştırdı dünya çapında. Beni en çok üzen de Will Smith’e hak verip şiddetin yanında olmaları.”