Ana sayfa Dizi Fragmanları Baba dizisinde Begüm’ün katili meselesi taşları yerinden oynattı!

Baba dizisinde Begüm’ün katili meselesi taşları yerinden oynattı!

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Baba’nın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Kadir’in sorguda Selahattin’i suçladığı tanıtımda polis, Selahattin’i köşeye sıkıştırıyor. Heyecanla finale doğru ilerleyen Baba dizisi, 27 Aralık Salı akşamı yayınlanacak olan 30. bölümü ile ekranlara veda edecek.

Finale doğru da kalan 4 bölümde karakterlerin akıbeti netleşecek ve hikayenin sonunun nasıl biteceğine yönelik bazı işaretler verilecek. İşte 6 Aralık Salı akşamı da Baba dizisinin 27. yeni bölümünde çok dikkat çekici gelişmeler var.

İlhan ve Büşra da sorguda zor anlar yaşarken polisin Kadir’e “İtiraf et, kurtar kardeşini!” demesi dikkat çekiyor. “Begüm’ün katili kim çıkacak?” sorusunun yanıtı büyük merakla bekleniyor.

Kadir’in polise ne anlatacağının yanı sıra, Begüm’ün katilinin kim olduğu konusunun da 27. bölümde ortaya çıkması bekleniyor.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan 26. bölümün final sahnesinde Begüm’ün ormanlık alanda gizemli biri tarafından öldürülmesi oldu. Telefonuna gelen bir mesaj üzerine tek başına ormanlık alana giden Begüm, silahlı saldırıya uğradı. Bölüm boyunca Begüm’ü tehdit eden dört isim vardı; Selahattin, Kadir, İlhan ve Büşra… Polis dört şüpheliyi cinayet şüphesiyle gözaltına aldı. Peki Begüm’ün katili kimdi?

Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı ‘Baba’nın senaryosunu Gökhan Horzum kaleme alırken, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor.

‘Baba’ yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!