Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisiyle yeniden ekrana dönen Emre Altuğ karizmasıyla sosyal medyanın diline düştü!

Yalı Çapkını dizisiyle yeniden ekrana dönen Emre Altuğ karizmasıyla sosyal medyanın diline düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Yalı Çapkını dizisinde yer alan isimlerden birisi de Emre Altuğ… Şarkıcılık kariyeri ile başladığı popülerlik yolculuğunda oyunculuk yeteneklerini de ortaya koyan Altuğ, daha önce de çeşitli projelerde bulunmuştu.

Yalı Çapkını gibi sezonun en iyi reytinglerini alan bir yapımda rol almak tüm ekip gibi Emre Altuğ için de büyük bir gurur kaynağı. Orhan isimli karakter ile izleyicilerin karşısına çıkan oyuncu, sergilediği performans ile de sosyal medyada çok konuşulan isimlerden birisi oldu.

Yalı Çapkını dizisiyle yeniden ekrana dönen Emre Altuğ karizmasıyla sosyal medyanın diline düştü! 9

Bir dizi hayranı, “Kesiyorsun, yakıyorsun, yağmalıyorsun, yapma” diyerek Emre Altuğ’un karizmasına dikkat çekti. Oyuncunun her yeni bölümde daha da iyi performans ortaya koyduğunu belirten dizi hayranları, karakterin duygusunu izleyiciye geçirme konusunda çok iyi olduğunu belirten yorumlarda bulundu.

Karizmasıyla izleyicileri etkileyen Emre Altuğ, Yalı Çapkını dizisinin yılın en iyi işi olduğunu da söyleyerek başarıda pay sahibi olmaktan duyduğu mutluluğu sergiledi.

Oyuncu, katıldığı etkinlikte dizi hakkında şunları söyledi: “Drama çekmek ciddi bir vakit alıyor. Ama çok mutluyum. Çok güzel bir setimiz var. Çok güzel bir proje oldu. Yılın en iyi işi olduğu desem yeri herhalde.”

Ocak ayında yeni şarkıları ile hayranlarının karşısına çıkacağını anlatan Emre Altuğ, konserlerini de sürdüreceğini sözlerini ekledi.

Yalı Çapkını dizisiyle yeniden ekrana dönen Emre Altuğ karizmasıyla sosyal medyanın diline düştü! 10 Yalı Çapkını dizisiyle yeniden ekrana dönen Emre Altuğ karizmasıyla sosyal medyanın diline düştü! 11