Ana sayfa Dizi Haberleri Baba dizisinden ayrılıp Yalı Çapkını’na geçti, izleyicileri fena delirtti!

Baba dizisinden ayrılıp Yalı Çapkını’na geçti, izleyicileri fena delirtti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisi Star TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşuyor ve her geçen hafta daha da etkili sahneleri ile gündemin ilk sırasında yer almaya devam ediyor. Dizi hayranları Yalı Çapkını’nın gidişatından çok memnun, sosyal medyada yapılan yorumlarda da ilginç detaylar ortaya çıkıyor.

Son bölümlerde Beril Pozam’ın canlandırdığı Suna karakterine yönelik senaristlerin daha vurgulu sahneler yazması ve bu karakterin öne çıkartılması, dizi hayranlarından tepki görmeye başladı.

Geçtiğimiz sezon Baba dizisinde Sevil karakteri ile yer alan Beril Pozam, hikayede 15 bölüm kalmıştı. Baba dizisindeki rolünün bitmesinin ardından Yalı Çapkını’na geçen Beril Pozam, yine başarılı performansı ile adından söz ettiriyor.

İlk 8 bölümlük performansı ile çift haneli reytingler elde etmeyi başaran Yalı Çapkını sezonun en iyi çıkış yapan yeni dizisi olmasının yanı sıra, Gönül Dağı ile birlikte de en iyi reytingleri alan dizi konumunda bulunuyor.

Baba dizisinden ayrılıp Yalı Çapkını'na geçti, izleyicileri fena delirtti! 7

Beril Pozam da milyonlarca izleyicisi bulunan dizideki Suna karakterinin öne çıkartılması ile çok konuşulmaya başlandı. Bir dizi hayranı tepkisini şu sözlerle dile getirdi: “Suna kahveyi döktü diye biz evleniyoruz. Suna’yı kurtarıyoruz. Suna’yı eğlendiriyoruz. Suna’yı kaçırıyoruz. Vallahi artık yeter.”

Suna karakterinin bu kadar çok öne çıkartılmasından rahatsızlık yaşayan birçok kişi var ve bu durum artık sosyal medya yorumlarına yansıdı. “Suna’dan sıkıldık. Lütfen dizinin konusunu Suna’ya bağlamayın, bir bölüm onun ağlaması ile geçiyor” diye eleştiriler yapan dizi hayranları, bu yorumları ile senaristlere mesaj yolladı.

Yalı Çapkını dizisinin 18 Kasım Cuma akşamı ekrana gelecek olan 9. yeni bölümünde yine Suna öne çıkacak ve bu durum birçok dizi hayranını yine delirtecek gibi gözüküyor.