Ana sayfa Dizi Haberleri Baba dizisinde bombalar bir bir patladı, ikinci sezonda inanılmaz olaylar var!

Baba dizisinde bombalar bir bir patladı, ikinci sezonda inanılmaz olaylar var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baba dizisi ikinci sezonu ile yeniden ekranlara dönüş yapmaya hazırlanıyor. Show TV’nin geçen sezon büyük umutlarla başlattığı dizi, geniş bir izleyici kitlesini etkilemişti. Ancak dizinin sezonun en başarılı projelerinden birisi olacağı iddiası tam da karşılanmadı. Bunun nedeni olarak ise senaryo gösterilmişti.

Baba dizisinin hikayesini Çukur efsanesini yaratan senarist Gökhan Horzum yapıyor. Bu nedenle de beklentiler çok yüksek olmuş ama ilk sezonda heyecan eksikliği dizinin öne çıkmasını engellemişti. İkinci sezon öncesinde yayınlanan fragmanda heyecan eksikliğinin giderildiği, ayrıca merak unsurunun da yeni dönemde izleyicileri fazlasıyla etkileyeceği anlaşılıyor.

Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Özge Yağız ve Hakan Kurtaş gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin nefes kesen tanıtımında dikkat çeken bazı detaylar var. Öncelikle acının aksiyon ile buluştuğu ve Tolga Sarıtaş’ın yeni dönemde ipleri ileni alacağını anlıyoruz.

Özellikle İlhan karakterini canlandıran Hakan Kurtaş’ın da ikinci sezonda fazlasıyla öne çıkartılması bekleniyor. Dizinin yeni döneminde yeni karakterler de hikayede yer alacak. Bu da senaryonun daha da etkili hale gelmesini sağlayacak gibi gözüküyor.

Baba dizisinde bombalar bir bir patladı, ikinci sezonda inanılmaz olaylar var! 8

Ay Yapım imzasını taşıyan ve Show TV ekranlarında 16. bölümünün ne zaman yayınlanacağı henüz netleşmeyen Baba dizisi , milyonlarca dizi hayranı tarafından heyecanla bekleniyor. Bu heyecanın nedeni ise ikinci sezonun ilk sezondan çok daha iyi olacağına yönelik beklenti.

Nefesleri kesen tanıtımda Fazilet’in gözyaşları içinde Kadir’e “Baban nerede?” sorusu sorduğu anlar büyük merak uyandırıyor. Birçok izleyici dizinin adının Baba olduğunu hatırlatıyor ve Emin babaya birşey olmayacağı inancını taşıyor.

Sezon finaliyle akıllarda birçok soru işareti bırakan dizi seyirciyi ekran başına kilitleyecek yeni sezonda birçok sürprizle dolu olacak. Senarist Gökhan Horzum’un üzerine yoğun bir şekilde çalıştığı yeni sezonda aksiyonun daha da artacağını söyleyebiliriz.

Baba dizisinde bombalar bir bir patladı, ikinci sezonda inanılmaz olaylar var! 9

Büşra karakteri ile dizide başarılı performansıyla alkışlanan Özge Yağız, ikinci sezonda büyük değişimler olduğunu şu sözlerle anlattı: “Diziden çok giden oldu, kimlerin geldiğini biz de bilmiyoruz. Hikaye de bayağı değişti, sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Levent Ülgen dışında dizinin kadrosuna Hazal Türesan ile birlikte Buse Meral’in de katıldığı ortaya çıkmıştı.

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yapmakta olduğu Baba dizisi 3 başarılı oyununun katılımı ile yeni dönemde bambaşka bir görüntüyle izleyicilerini daha da çok etkilemeyi hedefliyor.