Ana sayfa Sosyal Medya Leyla Lydia Tuğutlu’yu ekranlarda görmeyi özleyen hayranlarının biraz beklemesi gerekiyor!..

Leyla Lydia Tuğutlu’yu ekranlarda görmeyi özleyen hayranlarının biraz beklemesi gerekiyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Karadayı dizisinde canlandırdığı ‘Songül Kara’ karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç ile birlikte başrolde yer aldığı Tatlı İntikam dizisi ile kariyerinde sıçrama yaşadı.

Bugüne kadar, Çağatay Ulusoy ile başrolde yer aldığı Delibal adlı sinema filminin yanı sıra, Kiralık Aşk, Bu Şehir Arkandan Gelecek ve Kızım’ın da aralarında bulunduğu dizilerde rol alan oyuncu en sezon, Uyanış Büyük Selçuklu isimli yapımda ‘Elçin Hatun’ karakterine hayat vermişti.

Geçtiğimiz aylarda, ünlü oyuncunun sessiz sedasız evlendiği ortaya çıkmıştı. Uzun süredir birlikte olduğu Ceyhun Ergin’den İtalya’da evlenme teklifi alan oyuncu evlendiğini açıklayarak, “Biz o işi hallettik, pandemi öncesinde zaten evlilik teklifini almıştım. Araya pandemi girdi ve çok uzadı. İnsanların çok gözüne sokmak istemedik. Büyük bir düğün benim için çok da önemli değil zaten” ifadelerini kullanmıştı.

Leyla Lydia Tuğutlu'yu ekranlarda görmeyi özleyen hayranlarının biraz beklemesi gerekiyor!.. 7

Aynı zamanda 2008 Türkiye Güzeli olan Leyla Lydia Tuğutlu’dan bir başka güzel haber daha geldi. Ünlü oyuncu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda hamile olduğunu duyurdu.

Instagram hesabında karnı bununda fotoğrafını paylaşan oyuncu, erkek çocuk beklediğini şu sözlerle duyurdu; “Öyle heyecanlıyım ki. Yeni bir dönem başlıyor bizim için. Güzel bir yolculuk, yolu yarıladık bile. Hayatımıza hoş geldin canım oğlum.”

Ailesinin büyük kısmının yaşadığı Almanya’da sessiz sedasız evlenen güzel oyuncunun bebek beklediği haberi hayranları arasında da büyük mutluluk yarattı. Güzel oyuncuya tebrik mesajları yağdı. Ancak oyuncuyu ekranda görmeyi özleyen hayranları da buruk bir sevinç yaşadı.