Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in düğününün yankıları devam ediyor! Bu iddia çok konuşulur!..

Demet Özdemir’in düğününün yankıları devam ediyor! Bu iddia çok konuşulur!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –28 Ağustos’ta dünyaevine giren oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç’un düğününün üzerinden neredeyse bir ay geçti ancak yankıları hala devam ediyor.

Gerek Demet Özdemir’in gelinlikleri, gerek Oğuzhan Koç’un yüksek tabanlı ayakkabılarıyla günlerce konuşulan düğün İstanbul’da denize nazır bir otelde gerçekleşmişti. Görkemli düğün organizasyonuyla ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bu iddiayı köşesine taşıdı. Üstündağ, “Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç İstanbul’un en pahalı otellerinden biri olan Six Senses’teki düğünleri için tek kuruş harcamamış!” başlıklı yazısıyla dikkat çekti.

Demet Özdemir'in düğününün yankıları devam ediyor! Bu iddia çok konuşulur!.. 7

İddialara göre; Ünlü çift otelin dünyaca ünlü SPA’sının reklamını yapmak için anlaşmış. Anlaşmaya göre Demet Özdemir, SPA merkezinin yeni yüzü olmuş.

Mehmet Üstündağ köşe yazısında çiftin reklam karşılığında anlaşma yaptığını vurgularken, sadece catering ücretini ödediklerini aktarıyor. Otelin dünyaca ünlü SPA’sı için yapılan reklam anlaşması ile düğün konusunda akıllı bir strateji izleyen çift, gelin kınasını da yine bu otelin hamamında gerçekleştirmişti.

Oğuzhan Koç’un ünlü oyuncuya evlenme teklifini de otelin restoranında yaptığı da biliniyor. Her iki taraf için de karlı bir anlaşma olarak gözüken bu durum ünlü çiftin popülerliklerini ne kadar etkili kullandıklarını da gösteriyor.