Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Baba dizisinde büyük yasak ve beklenmedik gelişmeler!

Baba dizisinde büyük yasak ve beklenmedik gelişmeler!

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi ‘Baba’nın yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Servet’e boyun eğmeyip köşkten ayrılan Saruhanlılar, Emin’in yanına giderken Servet, onlara bir şans daha vereceğini söyleyip bir kez daha öpmeleri için elini uzatıyor.

Öfkesine hakim olamayan Emin, Servet’in elini kırmak için hamle yaparken Cansu’nun Şahika’ya sözleri ve Servet’le olan samimi konuşması şüphe uyandırıyor. Yengesiyle telefonda konuşan Büşra, ailesini sormak isterken İlhan’ın telefonu kapatmasıyla şoke oluyor. İlhan Büşra’nın ailesiyle görüşmesini yasaklarken Ferit Karaçam’ın ölümünden sonra Büşra ile İlhan’ın ilişkisinde yaşanacaklar merakla bekleniyor.

Dizinin geçtiğimiz haftaki 11. bölümünde bütün aile perişan şekilde emniyet kapısında Kadir’i beklerken Servet, Kadir’in yokluğunda hisselere ulaşmayı başardı. Bir avukat ordusuyla Ornaz Holding’e giden Servet hisselerin tek sahibi olurken bu durumu fırsat bilen Servet, aile üyelerinin tüm valizlerini kapının önüne koydurarak onları beklemeye başladı.

Saruhanlılar ise emniyetten dönerken büyük bir sürprizle karşılaştı. Her şeyin sahibi olduğunu ilan eden Servet, elini öpenlerin zengin hayatını yaşamaya devam edebileceğini söyledi. İstediğini alan Servet’in gururla ailesine baktığı sahnede Saruhanlıların Servet’e vereceği cevap merak konusu oldu.

‘Baba’nın hikayesini Gökhan Horzum ve Ekin Atalar, senaryosunu Ekin Atalar, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor.

‘Baba’ yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!