Ana sayfa Dizi Fragmanları Baba dizisinde hikayeyi hızlandıracak yeni karar!

Baba dizisinde hikayeyi hızlandıracak yeni karar!

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Baba’nın yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. İlhan ile Büşra’nın sahilde baş başa vakit geçirdiği sahnede İlhan, Büşra’nın saçına kırdığı tokanın aynısından takıyor. Bu anlarda ikili giderek birbirine yakınlaşınca İlhan, Büşra’yı öpüyor. İlhan ile Büşra arasında aşk kıvılcımları alevlenmeye başlıyor.

Hakan Kurtaş ile Özge Yağız ikilisinin canlandırdığı İlhan ile Büşra karakterleri dizinin hikayesinin romantizm ve aşk yönünü güçlendirecek gibi gözüküyor. Dizinin senaryosuna yönelik eleştiriler devam etse de, senaristler daha iyi sonuçlar almak için hikayeyi hareketlendirmek durumunda. Altıncı bölümde Büşra ve İlhan sahnesi dikkat çekmişti. Şimdi bu sahnenin devamı geliyor.

Büşra ve İlhan karakterlerinin aşk sahneleri de merakla bekleniyor ve ikilinin uyumu konusunda da dizi hayranları ikiye bölünmüş durumda. Kimi hayranlar Büşra ile İlhan’ın uyumlu olduklarını, kimileri ise uyumsuz göründüklerini düşünüyor. Baba dizisinde senaristlerin aşk konusunu öne çıkartmaya başlaması da önemli bir karar oldu.

Baba dizisinin altıncı bölümünde İlhan için de işler hiç iyi gitmedi. İlhan’ın evine gelen Firuz, babası Ferit’in gözleri önünde her şeyi öğrendiğini söyleyerek, parasını bir hafta içinde getirmesini istedi. Deliren İlhan ne olduğunu anlamaya çalışırken, Kadir’in telefonuyla sarsıldı. Her şeyi Kadir’in yaptığını anlayan İlhan şoke olurken sinirden ortalığı birbirine kattı.

İlhan’a karşı zafer kazanan Kadir çok mutlu olsa da ailesinden uzakta yalnız olmak canını yakıyordu. O sırada gözleri ağlamaktan şişmiş Büşra kapısına geldi. Hayatta onu koruyan tek kişi olan abisinin yanına gelen genç kadın “Beni yanına alır mısın?” dedi. İki kardeşin birbirine sımsıkı sarıldığı final sahnesi izleyenlerin de yüreklerine dokundu.

‘Baba’nın hikayesini Gökhan Horzum ve Ekin Atalar, senaryosunu Ekin Atalar, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor.

‘Baba’ yeni bölümüyle 29 Mart Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!