Ana sayfa Sosyal Medya Barış Arduç hayranlığı patlama yaptı, Alparslan dizisinde her bölüm biraz daha şaşırtıyor!

Barış Arduç hayranlığı patlama yaptı, Alparslan dizisinde her bölüm biraz daha şaşırtıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan tarihi diziler içinde ayrı bir yeri bulunan Alparslan Büyük Selçuklu, hem hikayesi hem atmosferi hem de oyuncu kadrosu ile milyonlarca izleyiciyi etkilemeyi sürdürüyor.

18 bölümü yayınlanan ve 28. bölümünde de sezon finali yapması beklenen dizinin gidişatından izleyiciler memnun. Her ne kadar reytingleri bir miktar düşüş sergilese de proje gücünü koruyor ve TRT1’in gelecek sezon da iyi reyting getiren işlerinden birisi olması bekleniyor.

Dizi ile birlikte Barış Arduç ve Fahriye Evcen ikilisi yeniden setlere dönmüştü. Her iki oyuncunun hayranları da performanslarından memnun ve iyi iş çıkarttıklarını düşünüyor. Özellikle Barış Arduç hayranları, Alparslan karakterini canlandırmasından çok memnun kaldı…

Büyük Selçuklu Devleti’ni anlatan projede Türk dünyasının en önemli sultanlarından Alparslan’ı canlandırmak oyuncu adına da büyük bir gurur. Dizinin 18. bölümünde Kur’an- Kerim okuyan Barış Arduç’un bu halini gören birçok hayranı, sosyal medyada güzel yorumlar paylaştı.

Bir dizi hayranı şöyle yazdı: “Her bölüm olduğu gibi yine şahaneydi. En etkileyici kısmı Alparslan Bey’in Kur’an okumasıydı. O kadar beklenmedik ve güzeldi ki, saatlerce dinleyebilirim. Barış Arduç her bölüm daha çok şaşırtıyor, kendisine hayran bıraktırıyor.”

Birçok dizi hayranı da Alparslan’ın Kur’an-ı Kerim okumasından duyduğu mutluluğu yorumlarına yansıttı. Barış Arduç’u bu sahnede çok başarılı olduğunu belirten izleyiciler, dizideki güçlü duyguların kendilerine de geçtiğini ve oyuncunun başrolün hakkını verdiğini düşünüyor.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin 19. yeni bölümü 28 Mart Pazartesi akşamı saat 20.00’da yayınlanacak. Yeni bölümden ilk fragman da paylaşıldı.