Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova en çok eleştirilen ama en sadık izleyici kitlesine sahip dizi!

Bir Zamanlar Çukurova en çok eleştirilen ama en sadık izleyici kitlesine sahip dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisi atv ekranında dördüncü sezonuyla devam ediyor. Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol ve Furkan Palalı’nın başrollerinde yer aldığı dizinin ilk başladığı günden bu yana takipte olan geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor.

İlk 3 sezonu ile adeta ekrana damgasını vuran dizi, 5 başrol oyuncusundan 4’ünü kaybetmesine ve dördüncü sezonda hikayenin büyük oranda değişmesine rağmen hala en sadık izleyici kitlesine sahip dizilerin başında geliyor. Adana’da çekimleri yapılan ve sezon sonunda da final yaparak veda etmesi beklenen dizi, hem sadık izleyicilere sahip hem de eleştiriler birbirini izliyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisini hem izleyip hem de sosyal medyada eleştirilerde bulunan bir kitle olduğunu yorumlara bakarak anlayabilirsiniz. Dizinin hikayesindeki her detayı bilen ve her anını takip etmiş olanlar, en çok eleştirenler olarak dikkatleri çekiyor.

Bir Zamanlar Çukurova en çok eleştirilen ama en sadık izleyici kitlesine sahip dizi! 7

Dizinin sadık kitlesi bu kadar çok eleştiriye ve hikayenin artık bittiğini düşünmelerine rağmen, farklı bir motivasyon ile perşembe akşamları da atv ekranı karşısına geçip ne olacağını görmek istiyor.

Bir Zamanlar Çukurova bu kitlede o kadar büyük bağımlılık yapmış ki, dizi final yaptıktan sonra eleştirenler belki de en çok üzülenler olacak. Çünkü böyle güçlü duygular sunan ve uzun süre devam edebilme başarısını gösterecek bir dizi bulmak kolay değil.

Bir Zamanlar Çukurova adım adım finale gidiyor ama sadık izleyici kitlesi vedanın ardından izlemeye değer, yerine yeni bir dizi bulmakta zorlanabilir.

Dizinin 129. yeni bölümünü 24 Mart Perşembe akşamı saat 20.00’da atv ekranında izleyebilirsiniz. Yine heyacanlı anlar ve yine bir çocuk kaçırma olayı yeni bölümde sizleri yine şaşırtmayacak.