Ana sayfa Dizi Haberleri Senden Daha Güzel dizisi bir Erkenci Kuş etkisi yaratmaya aday gözüküyor!

Senden Daha Güzel dizisi bir Erkenci Kuş etkisi yaratmaya aday gözüküyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Senden Daha Güzel isimli yeni romantik komedi dizisi yaz dönemi için hazırlanıyor. Projenin yapımcısı Gold Film. Faruk Turgut çok deneyimli bir yapımcı ve son yıllarda şirketin birçok projesi öne çıktı… 1996 yılından bu yana hem sinema filmleri hem de diziler üreten Gold Film, özellikle romantik komedi konusunda uzmanlığı ile biliniyor.

Çilek Kokusu, No 309, Erkenci Kuş, Bay Yanlış, Erkek Severse gibi romantik komedi dizileri Gold Film imzasını taşıyor… Şirketin dram projelerinde de güçlü bir varlık gösterdiğini görebilirsiniz. Haziran Gecesi, Hanımın Çiftliği, Dila Hanım gibi projeleri yapan Gold Film son yıllarda romantik komedilerde aradığını buldu, ancak dram dizilerinde sıkıntılar yaşadı.

Kardeş Çocukları, Masumiyet, Kanunsuz Topraklar gibi son yıllarda ortaya çıkardığı dram dizilerinin bir türlü istenilen başarıları kazanamamasına rağmen, romantik komedilerde dünya çapında bir başarı elde edildi. Demet Özdemir ile Can Yaman ikilisinin buluştuğu Erkenci Kuş, şirketin itici gücü oldu.

Faruk Turgut yönetimindeki ekip şimdi de yaz dönemi için Senden Daha Güzel isimli yeni bir romantik komedi dizisi hazırlıyor. Erkenci Kuş dizisinin bir bölümünde senarist olarak yer alan Ayşe Üner Kutlu, Sen Çal Kapımı dizisine imzasını atarak bu tür yapımlar için güçlü bir deneyim elde etti. Şimdi de senarist Senden Daha Güzel dizisi için çalışmalarını sürdürüyor.

Senden Daha Güzel dizisi bir Erkenci Kuş etkisi yaratmaya aday gözüküyor! 7

Oyuncu arayışlarına başlandı ve Cemre Baysel de dizinin kadın başrolü oldu…Yapımcı Faruk Turgut’un, birçok şirketin peşinden koştuğu Cemre Baysel’i yeni bir romantik komedi için ikna etmesi de çok önemli bir gelişme olarak gözüküyor. Cemre Baysel, geçen sezon Baht Oyunu’nda olduğu gibi yine yaz döneminin yıldızları arasında yer alacak.

Erkek Severse isimli Bein Connect’te yayınlanan romantik komedi dizisinin de yurt dışında çok sevildiğini belirtirsek, Senden Daha Güzel’in de aynı başarıyı yakalaması kimseyi şaşırtmayacaktır. Özellikle romantik komedilere yurt dışındaki dizi hayranlarının büyük bir ilgisi var ve Cemre Baysel de yeni dizi ile birlikte uluslararası alanda ismini daha çok duyurma fırsatı elde edecek.

Erkenci Kuş’un yapımcısından, bir dönem Erkenci Kuş’un senaryosunu yazan isimden yeni bir romantik komedi dizisinin gelmekte olması izleyicileri de heyecanlandıran bir faktör oldu. Bir de Cemre Baysel gibi romantik komedi performansı ile mest eden bir kadın başrol olunca, Senden Daha Güzel dizisi öne çıktı.