Ana sayfa Dizi Fragmanları Baba dizisindeki yeni karar, herkes Hakan Kurtaş’ı konuşacak!

Baba dizisindeki yeni karar, herkes Hakan Kurtaş’ı konuşacak!

tarafından ker_def

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı, senaryosunu Gökhan Horzum’un yazdığı, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak’ın üstlendiği Baba’nın başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş yer alıyor. Dizinin 2. sezonu devam ediyor ve 22. yeni bölümde çok önemli gelişmeler yaşanması bekleniyor.

Büşra ile İlhan karakterleri arasında yaşanacakları izleyiciler heyecanla bekliyor. Bu çiftin yeniden bir araya gelmesini isteyenler çok fazla. İlhan ise çok farklı bir karar alarak herkesi şaşırtacak. Baba dizisinde 2. sezonun 7. bölümünde herkesin gözü Hakan Kurtaş’ın üzerinde olacak. Başarılı performansı ile göz dolduran oyuncu, karakter oluşturma konusundaki ustalığını yine sergileyecek ve yine adından çok söz ettirecek.

Özge Yağız ile Hakan Kurtaş ikilisinin etkili partnerliği sosyal medyada da destek görmeye devam ediyor. Peki dizinin 22. yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte tüm detaylar: Selahattin, Muhsin’e yapılan saldırıyı öğrenince tüm Çöpköy’ün Kadir’in fikirleriyle zehirlenmeye başladığını düşünüp önemli bir hamle yapar.

Kadir, Firuze ile birlikteyken Selahattin’e yakalanmaktan son anda kurtulunca, çok zor bir karar alır. Kadir’in dikkatini çekmeye çalışan Firuze, kendisini tehlikeli bir oyunun içinde bulur. Aylar sonra ilk defa Emin’le yüzleşen İlhan, sebep olduğu şeyleri daha yakından görür.

Büşra ile bir kez daha konuştuktan sonra başka çaresinin kalmadığını düşünen İlhan, herkesi şaşırtacak bir karar verir. Çöpköy’ün içinde yeni bir iş kolu yaratan Selahattin, bu işin tehlikeli kısmını yaptırmak için sürpriz bir ismi devreye sokar.

“Baba” yeni bölümüyle 1 Kasım Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!