Ana sayfa Sosyal Medya Baba dizisine Begüm karakteriyle katılan Hazal Türesan’ın yeni imajı beğenildi mi?

Baba dizisine Begüm karakteriyle katılan Hazal Türesan’ın yeni imajı beğenildi mi?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı ‘Beliz’ karakteri ve kızıl saçları ile akıllarda yer oyuncu Hazal Türesan geçtiğimiz sezonda da Yalancı isimli Show TV dizisinde ekranlara gelmişti.

Oyuncu yeni sezonda Show TV’nin iddialı dizisi Baba’nın kadrosuna katıldı ve sezonun yayınlanan ilk bölümünde yepyeni imajıyla izleyici karşısına çıktı. Oyuncu, sarı küt saçlı imajıyla hayranlarının beğenisini kazandı.

Diziye ‘Begüm’ karakteriyle dahil olan Hazal Türesan instagram’da karavandan fotoğraflarını paylaştı. Oyuncunun paylaşımına yapılan yorumlardan, Baba dizisi izleyicisinden tam not aldığı anlaşılıyor.

Baba dizisine Begüm karakteriyle katılan Hazal Türesan'ın yeni imajı beğenildi mi? 7

Hazal Türesan, yeni sezonda Baba’nın kadrosuna katılan 7 isimden birisi. Levent Ülgen, Ali İl gibi tecrübeli isimlerin yanında Hazal Türesan’ın da dizinin ekibine katılması aynı zamanda hikayede çok önemli bir değişimin işareti olarak algılanıyor.

Senarist Gökhan Horzum’un kaleme aldığı hikayede güzel oyuncu Hakan Kurtaş’ın canlandırdığı ‘İlhan’ karakterinin arkadaşı olarak diziye dahil oldu. Birbirlerini çok eskiden bu yana tanıyan Begüm ile İlhan ilişkisinin detaylarının, Özge Yağız’ın canlandırdığı İlhan’ın eski eşi Büşra’yı ne kadar ilgilendireceği ise ilerleyen bölümlerde netleşecek. Baba izleyicisi şimdiden üçlü arasında yaşanacak gelişmeleri merak etmeye başladı.