Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir, tam da gerçek kişiliğine uygun bir dizi projesi buldu!

Demet Özdemir, tam da gerçek kişiliğine uygun bir dizi projesi buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dünyayla Benim Aramda isimli diziyle Disney Plus’ta hayranlarını bir kez daha mest eden Demet Özdemir, ayrıca Adım Farah isimli yeni bir dizi için de çalışmalara başladı. Engin Akyürek ile partner olması gündeme geldiğinden bu yana da oyuncunun hayranları bir hayli heyecan içinde.

Adım Farah isimli yeni dizinin 2023 yılının en önemli projelerinden birisi olması bekleniyor. Demet Özdemir ile Engin Akyürek partnerliğinin heyecanını yaşayanlar da bir an önce dizinin başlamasını arzu ediyor. Titizlikle hazırlanan proje uzun süre Aslı Enver’in ismiyle gündemdeydi. Ancak Enver’in hamile kalması ve rolden çekilmesinin ardından başrol kadın oyuncusu olma fırsatı Demet Özdemir’in oldu.

Demet Özdemir, tam da gerçek kişiliğine uygun bir dizi projesi buldu! 8

Hayranları hem Dünyayla Benim Aramda dizisinin yeni sezonlarının çekilmesini istiyor hem de Adım Farah dizisinin Fox TV ekranında başlamasını sabırsızlıkla bekliyor. Demet Özdemir ise şöhretini her geçen gün artırmayı sürdürüyor.

Bir dergiye konuşan ünlü oyuncu kendisi hakkında önemli bilgiler verdi. Planlı birisi olmadığını ifade eden oyuncu, evden asla çıkamadığı şeyin çantası olduğunu ifade etti.

Sakinliği pek de tercih etmeyen oyuncu, adrenalin seviyor. Adım Farah dizisi de adrenalin dolu bir yapım olacak. Demet Özdemir, oğlunun tedavisi için mafyanın cinayetlerinde ortalığı temizleyen bir kadın olarak ilginç bir kadının hikayesini izleyicilere sunacak. Oyuncu, adrenalin seven birisi olarak tam da aradığı gibi bir rol bulmuş oldu.

Hayatı bir film olsaydı oyuncu bu filmin ismini, “Hayal etmekten asla vazgeçme” koyacağını söylüyor.

Oyuncu olmasaydı Demet Özdemir, muhtemelen psikolog olacağını düşünüyor. Giyiminde sporun öne çıktığını ifade eden oyuncu, evlendiği için de çok mutlu.

Demet Özdemir, tam da gerçek kişiliğine uygun bir dizi projesi buldu! 9

Oğuzhan Koç’un nasıl bir evlilik teklifi yaptığı konusunda ise Özdemir, “Çok bir sırrı kalmadı ama romantik diyeyim” şeklinde konuştu.

Yemekten asla bıkmadığı şeyin patates kızartması olduğunu anlatan oyuncu, kendisini de şu sözlerle tanımlıyor: “Sabırsız, dengesiz demeyeyim ama çok dengeli olduğum da söylenemez, çok hayalperest.”

Zihin okumayı çok istediğini anlatan Özdemir, bunu yapabildiğini düşünüyor. Dans etmeyi hiç bırakmayan oyuncu, geçtiğimiz yıllarda dans videoları ile sosyal medyada hayranlarına yeteneklerini sık sık sergilemişti.