Ana sayfa Sosyal Medya Saadet Işıl Aksoy için 6 yıl aradan sonra dizi setlerine muhteşem geri dönüş!

Saadet Işıl Aksoy için 6 yıl aradan sonra dizi setlerine muhteşem geri dönüş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Saadet Işıl Aksoy, 1983 yılında dünyaya geldi ve 2005 yılından itibaren de oyuncu olarak sektörde önemli işler yaptı. Güz Yangını dizisiyle birlikte setlere adım atan oyuncu, sinema sektörü için birbirinden farklı birçok karakterde yer aldı.

Diziler konusunda daha seçici davranan oyuncu, çeşitli yapımlarda rol alsa bile akılda kalıcı pek bir dizisi de yok. Oyuncunun Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Viktoria karakterinin yan ısıra, Kördüğüm dizisindeki Eylül ve Vatanım Sensin’deki Luc Adams karakterlerini önemli dizi işleri arasında sayabiliriz.

Saadet Işıl Aksoy, özellikle 2017 yılından bu yana da dizi setlerinde yer almayan bir isim olarak dikkat çekiyor. Genelde sinema filmlerini tercih eden oyuncu bu sefer hayranlarını şaşırtan bir dizide çok da dikkat çeken bir rolle setlere geri dönüş yapacak.

Dünyayı Değiştiren Ayten isimli yeni Disney Plus dizisi için gelen teklifi kabul eden oyuncu, böylelikle hayranlarını da çok memnun etti. Uzun bir aradan sonra dijital bir dizi projesinde yer alacak olan oyuncu, etkileyici bir polis karakterini canlandıracak.

Saadet Işıl Aksoy için 6 yıl aradan sonra dizi setlerine muhteşem geri dönüş! 7

Basına yansıyan bilgilere göre, Ezgi Mola’nın başrolünde yer alacağı yeni dizi projesi farklı bir hikaye kurgusu ortaya koyacak. Kapıcı Ayten’in iki çocuğu ile verdiği hayat mücadelesi sırasında kendisine gelen dünya liderinin uçağına bomba yerleştirme teklifini kabul etmesi ile hikaye bambaşka bir noktaya gidecek.

Ayten’in bu bombalama planını durdurmak üzere çaba harcayan polis ekibinde yer alan karakterlerden birisi de Saadet Işıl Aksoy olacak. Demet isimli karakter ile izleyeceğimiz oyuncunun yeni rolünde aksiyon dolu sahneleriyle öne çıkması bekleniyor.

Selçuk Yöntem ve Yetkin Dikinciler gibi iki usta ismin de başrolünde yer aldığı dizinin 2023 yılında Disney Plus’ta yayınlanacağını ve senaryosunu da etkili senaristlerden Ethem Özışık’ın yazdığını hatırlatalım.