Ana sayfa Dizi Haberleri Baba dizisinin akıbetini merak edenleri sevindiren gelişmeler var!

Baba dizisinin akıbetini merak edenleri sevindiren gelişmeler var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon Show TV’de ekrana gelmeye başlayan ve başarılı isimlerden oluşan iddialı kadrosuyla büyük heyecan yaratan Baba dizisi her ne kadar çok sevilse de reytinglerde beklenen çıkışı yapamamıştı. Dizinin ikinci sezonunun olup olmayacağı büyük merak konusuydu. Merak edilen sorunun yanıtı nihayet geldi.

Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer’i bir araya getiren baba dizisi ilk duyurulduğunda büyük bir merak uyandırmıştı. Ancak dizi ilk sezonda beklendiği kadar iyi çıkış yapamamıştı. İlk sezonunu ortalama reyting puanlarıyla bitiren Baba dizisinin ikinci sezonunun olup olmayacağı muallakta kalmıştı.

İzleyici yaz sezonu boyunca bu sorunun yanıtını merak etti. Beklenen yanıt nihayet geldi. Gelen habere göre Baba dizisi ekibi ikinci sezon için sete çıktı. Bu da demek oluyor ki Baba izleyicisi çok sevdikleri dizinin ikinci sezonunu da izleyebilecek.

Baba dizisinin akıbetini merak edenleri sevindiren gelişmeler var! 7

Show TV’nin Baba dizisi, sezona geç giren yapımlardan birisiydi. Tanıtımlarıyla dikkatleri çeken Baba dizisinde Haluk Bilginer’in rol alacak olması da diziye olan ilgiyi arttırmıştı. Usta oyuncunun yanı sıra Tolga Sarıtaş gibi genç kuşağın başarılı ve popüler bir ismin de Bilginer ile başrolde olması ayrı bir dikkat çekici durumdu.

Dizinin ilk bölümleri Show TV’de ilgi çekti. Fakat ortalama reytingler alan dizinin bir ara düşüşü de gözlendi. Hikayeye yeni eklenen heyecanlı gelişmelerle birlikte toparlama yaşadı ama aynı dönemde ekrana gelmeye başlayan Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizisinin Salı akşamlarının zirvesine oturunca Baba dizisinin reytingleri yine düşüşe geçti.

Ancak Show TV izleyicinin tepkisini göz ardı etmedi ve Baba dizisini harcamamaya karar verdi. Kanal, düşük reytinglerine rağmen Baba dizisinin yayınına bu sezonda devam edecek. Dizinin senaryo ekibi hikayeyi daha ilgi çekici hale getirmek için hummalı bir çalışma içerisinde. Dizinin ikinci sezonunda Dilara Aksüyek ve Zeynep Tuğçe Bayat kadroda olmayacak. Baba’nın hikayesinin kadroya katılacak yeni isimlerle daha heyecanlı hale gelmesi bekleniyor.