Ana sayfa Sosyal Medya Kenan Doğulu ve Beren Saat çiftine minik hayran şoku!..

Kenan Doğulu ve Beren Saat çiftine minik hayran şoku!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –2014 yılından itibaren sürdürdükleri mutlu beraberlikleriyle magazin basınının da gözdesi olan oyuncu Beren Saat ile şarkıcı Kenan Doğulu çifti önceki gün Kenan Doğulu’nun vereceği konser öncesi bir aradaydı.

Kenan Doğulu’nun Küçükçiftlik Park’taki konseri öncesi bir şeyler içen çift bu anları sosyal medya hesaplarından da paylaştı.

Kenan Doğulu ve Beren Saat çiftine minik hayran şoku!.. 10

Kenan Doğulu tam sahneye çıkmaya hazırlanırken kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen bir hayranının yanına gelmesiyle birlikte eğlenceli ve şaşkınlık verici anlar yaşadı.

Kenan Doğulu ve Beren Saat çiftine minik hayran şoku!.. 11

Kenan Doğulu’nun kucağından inmek istemeyen minik kız çocuğu çifte eğlenceli dakikalar yaşattı. Beren Saat de minik hayranı ile eşinin kucaklaşma anlarını gülerek izledi.

Kenan Doğulu ve Beren Saat çiftine minik hayran şoku!.. 12

O anları kare kare sosyal medya hesabından paylaşan Kenan Doğulu ise, ‘İlk defa başıma böyle bir şey geliyor” diyerek şaşkınlığını gizleyemedi. “Seni sahneye çıkarayım mı?” diyerek minik hayranıyla şakalaşan Kenan Doğulu’nun bu anları hayranlarını da güldürdü.

Kenan Doğulu ve Beren Saat çiftine minik hayran şoku!.. 13

Öte yandan Kenan Doğulu’nun geçtiğimiz günlerde Harbiye Açıkhava’da verdiği konserde giydiği bol dökümlü pantolon, sosyal medyada gündem olmuştu. Ünlü şarkıcı Küçükçiftlik Park’taki son konserinde de rengarenk pantolonuyla dikkat çekti.