Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya’dan çarpıcı itiraf! İşimde işim ama sevmeden yapılmaz!…

Serenay Sarıkaya’dan çarpıcı itiraf! İşimde işim ama sevmeden yapılmaz!…

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Seranay Sarıkaya şu sıralar, Burak Deniz ile başrolü paylaştığı fantastik dizi Şahmaran için sette bulunuyor.

Dizinin daha birinci sezonu yayınlanmadan ikinci sezonu için sete çıkan ekip Adana’da çekimlere devam ediyor. Burak Deniz geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada çekimlerin Ekim ayına kadar devam edeceğini belirtmişti.

Son yılların en popüler isimlerinden birisi olan Serenay Sarıkaya, televizyon dizilerinden uzun zamandır uzakta ama sahnede ve dijitalde yaptığı işlerle hep gündemde. Ayrıca çeşitli markaların yüzü olan oyuncu, sık sık reklam anlaşmalarıyla da gündeme geliyor.

Serenay Sarıkaya'dan çarpıcı itiraf! İşimde işim ama sevmeden yapılmaz!... 7

Yoğun tempoda çalışan oyuncu son instagram paylaşımında işinin sevilmeden yapılamayacağını  itiraf etti. Şahmaran’ın setinden bir fotoğrafını paylaşan güzel oyuncu, yoğun iş trafiğini anlatan ” Geceden sabaha 12 saat set, Datça- İzmir, İzmir- İstanbul, İstanbul -Adana. Sevmeden çok zor” sözleriyle işine olan aşkını da anlattı.

Geçen yıl da yine sonbaharda çekimleri Adana’da yapılan Şahmaran dizisi mistik bir hikaye ve geniş bir izleyici kitlesinin de merakını süsleyen bir dizi oldu. Ancak Şahmaran projesiyle ilgili Netflix’ten yayın tarihi konusunda bir açıklama yapılmaması da bir eksiklik olarak nitelendiriliyor.

Şahmaran dizisinde izleyicilerin beklentisi yüksek, hikaye etkili ve oyuncu kadrosu da gayet iyi. Başrol oyuncusu Burak Deniz de dizinin yayın tarihini kendilerinin de bilmediğini belirterek, gizemi biraz daha güçlendirmiş oldu.

Öte yandan Serenay Sarıkaya’nın adı son günlerde ismini dünya çapında daha fazla duyurmasını sağlayacak bir reklam filmi ile gündeme geldi. Bu reklam filminde oyuncunun, Formula 1’in en başarılı pilotlarından  birisi olarak görülen Lewis Hamilton ile oynayacağı konuşulmakta. Henüz hangi markanın reklamı olduğu bilinmese de iddialar doğru ise Serenay Sarıkaya için bu büyük bir fırsat olacak!