Ana sayfa Sosyal Medya Baba dizisinin İlhan’ı Hakan Kurtaş aşkını sosyal medyada ilan etti!

Baba dizisinin İlhan’ı Hakan Kurtaş aşkını sosyal medyada ilan etti!

tarafından sevda

Televizyogazetesi.com/Detay –Yetenekli oyuncu Hakan Kurtaş Show TV’nin  Baba dizisinde canlandırdığı ‘İlhan Karaçam’ karakteriyle dikkat çekiyor.

Dizideki performansıyla herkesten büyük övgü alan Kurtaş, sosyal medyadan yaptığı son paylaşımla hayranlarını mest etti.

Ünlü oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşımla, senarist Pınar Bulut ile aşk yaşadığını ilan etti. Uzun süredir haklarında çıkan dedikodular karşısında suskun kalan çift, birlikteliklerini sosyal medyadan duyurdu.

Baba dizisinin İlhan'ı Hakan Kurtaş aşkını sosyal medyada ilan etti! 7

Yaklaşık 3 yıldır senarist Pınar Bulut ile aşk yaşadığı konuşulan Hakan Kurtaş sonunda dedikoduları doğruladı.  Sevgilisiyle dudak dudağa pozunu paylaşan oyuncu fotoğrafa “Gülmek için yaratılmış…” notunu düştü.

Dizi dünyasına unutulmaz yapım Ezel ile adım atan Hakan Kurtaş, ardından Bir Çocuk Sevdim dizisindeki ‘Sinan’ olarak dikkatleri çekti. Bugüne kadar Çarpışma, Kadın, Mucize Doktor gibi son dönemin önemli projelerinde izlediğimiz Hakan Kurtaş yeni sezonda Show TV’nin Baba dizisinde Özge Yağız ile iyi bir uyum yakaladı.

Özel hayatını magazin basınından uzakta yaşamayı tercih eden Hakan Kurtaş ile Pınar Bulut, Mucize Doktor dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladı.

Çiftin romantik pozuna Hakan Kurtaş’ın hayranları tarafından kısa sürede çok sayıda yorum yapıldı. Oyuncunun bazı kadın hayranları ise fotoğrafın altına; ‘Kalbim kırıldı ama ikinize iyi şanslar diliyorum’ şeklinde yorumlarda bulundular.