Ana sayfa Dizi Haberleri Baba dizisinin kıymetini en iyi bilen isimlerin başında Tolga Sarıtaş geliyor!

Baba dizisinin kıymetini en iyi bilen isimlerin başında Tolga Sarıtaş geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında yeniden izleyicilerle buluşan Baba dizisi, ikinci sezonu ile yola devam ediyor. İlk sezonda izleyicilerin daha yoğun bir ilgisi vardı ama ikinci sezonda düşük gelen reytingler pek de projenin hakkı olan oranlar değil.. Haluk Bilginer ile Tolga Sarıtaş ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ikinci sezonuna; Levent Ülgen, Hazal Türesan, Buse Meral, Ali İl ve Ezgi Dinçerler gibi tanınmış isimler de dahil oldu.

Baba dizisinde Kadir karakteriyle izlediğimiz Tolga Sarıtaş, katıldığı ödül gecesinde projenin kendisi için anlamının çok büyük olduğundan bahsetti. Magazin Gazetecileri Derneği’nin töreninde ‘En iyi dram erkek dizi oyuncusu’ ödülünü kazanan oyuncu, yine dikkatleri üzerine çekti. Dizinin kendisi için çok özel bir proje olduğunu ve Haluk Bilginer ile birlikte oynamanın da bir şans olduğunu ifade eden Tolga Sarıtaş, şunları söyledi.

Baba dizisinin kıymetini en iyi bilen isimlerin başında Tolga Sarıtaş geliyor! 8

“Baba çok güzel ve özel bir proje benim hayatımda. Biz çok özverili çalışıyoruz. Kamera arkasında herkes birbiriyle çok iyi anlaşıyor. Çok güzel bir ortak enerji yakaladık. Haluk (Bilginer) abi ile birlikte oynamak müthiş bir şans ve tüm ekip birbirinden değerli isimler. Çok mutluyuz.”

Baba dizisinin ikinci sezonda kadroya katılan 7 yeni oyuncunun yanı sıra, hikayesinde çok büyük bir değişiklik de yaşandı. Senarist Gökhan Horzum, hikayeyi ilk sezona göre çok daha başka bir noktaya taşıdı ve heyecanı artan bir sezon da izleyicileri bekliyor… İkinci sezon bazı detaylar paylaşan Tolga Sarıtaş, ” İkinci sezonda kabuk değiştirdi proje” diyerek Baba dizisindeki değişimin ne kadar büyük olduğunu ifade etti.

Baba dizisinin hikayesini yazan senarist Gökhan Horzum’a da selam da gönderen Sarıtaş, hikayede yaşananlarla ilgili şu detayları anlattı:

“Gökhan Horzum çok güzel bir kabuk değişimi yarattı. Biz de hemen çok çabuk adapte olduk buna. Bir aile hikayesi, ailenin konumu, yeri, yaptığı iş yani her şey değişti. Yeni bir hikaye aslında yeniden filizlendi. Biz, çok güzel ve özveriyle, keyifle çalışıyoruz. Özellikle böyle ödülle taçlandırılınca da çok daha mutlu oluyorum. Tüm ekip adına buradayım. Gerçekten ekip işi yapıyoruz. Gerçekten tam bir ekip olmuş bir ekip ile Baba projesini ortaya çıkıyor. Buradan hepsine selamlar, sevgiler.”

Baba dizisinin kıymetini en iyi bilen isimlerin başında Tolga Sarıtaş geliyor! 9

Kadir karakteri ile televizyon ekranında dram yönü ağır basan bir süreç geçiren oyuncu, yeni sezonda Kadir’in üzerine birçok yük bindiğini belirtti.

Tolga Sarıtaş, mücadele etmesi gereken konuların da arttığını belirterek, Kadir’in en büyük amacının ise ailesini bir arada tutmak olduğunu belirtti. Oyuncu, “Dağılmak üzere olan bir aile, hem aileyi bir arada tutup hem de geçim sıkıntısına yetmeye çalışan bir karakter Kadir. Çok gerçek buluyorum ben Kadir’i… Okuduğunuzda da sete yansıyor bu” diye konuştu.

Baba projesindeki karakterlerin gerçek hayat ile örtüşen yanları olduğundan bahseden Tolga Sarıtaş, proje teklifi kendisine ilk geldiği zaman en çok gerçek bir aileyi anlatan bir hikaye olmasından etkilendiğini söyledi.

Türkiye’nin örf ve adetlerine göre büyümüş bir aile hikayesi anlattıklarının altını çizen oyuncu, dizideki kodların Anadolu halkının dokusunu yansıttığını sözlerine ekledi.