Ana sayfa Sosyal Medya Ekranların en başarılı dört kadın oyuncusunu yanına alan Cem Yılmaz şansının farkında!..

Ekranların en başarılı dört kadın oyuncusunu yanına alan Cem Yılmaz şansının farkında!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ayzek ile Bir Gece filmi için hazırlıklarını sürdüren ünlü komedyen Cem Yılmaz, filmin kadrosunda rol alan ekranların yetenekli dört kadın oyuncusu ile pozunu sosyal medya hesabında paylaştı.

Tülin Özen, Ahsen Eroğlu, Özge Özberk ve Nilperi Şahinkaya ile birlikte poz veren ünlü komedyen fotoğrafın altına; “Şanslıyım… Şahane oyuncu arkadaşlarım,Tülin, Özge, Nilperi, Ahsen” notunu düştü.

Cem Yılmaz’ın Netflix için çekeceği Ayzek ile Bir Gece filminin ön çalışması için bir araya gelen ekibin fotoğrafı, filmi merakla bekleyen ünlü komedyenin hayranlarını heyecanlandırdı.

Cem Yılmaz’ın çekeceği film, Karakomik Filmler – 2 Arada’nın başrolü Ayzek’i konu ediniyor. Filmin kadrosunda ayrıca Bülent Şakrak’da yer alıyor.

Nilperi Şahinkaya ile Erşan Kuneri’de çalışan ünlü komedyen oyuncu Özge Özberk ile de yıllar önce G.O.R.A adlı filmde birlikte çalışmıştı. Tülin Özen ise ünlü komedyenin Karakomik Filmler, Pek Yakında ve Erşan Kuneri filmlerinde rol aldı. Ayzek ile bir Gece, Ahsen Eroğlu’nun ise ünlü komedyenle ilk projesi olacak.

Cem Yılmaz yeni filmiyle ilgili daha önce yaptığı açıklamada; “Ayzek’in çalıştığı feribot hattı biz filmi çektikten üç ay sonra kaldırıldı. Artık o arabalı vapur yok. Peki sonra ne oldu. Bunu yeni yazmaya başladığım filmde göreceğiz” demiş ve yeni filmini Todd Phillips’in ‘Joker’ filminin devamını çekecek olmasına gönderme yaparak, “Joker dönerse Ayzek de döner, bu kadar basit!” sözleriyle duyurmuştu.