Ana sayfa Sosyal Medya Baba olmaya hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ yeni bir mesleğe mi el attı?

Baba olmaya hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ yeni bir mesleğe mi el attı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile 2016 yılında evlendiği stil danışmanı eşi Başak Dizer anne ve baba olmak için gün sayıyor.

Hamile olan Başak Dizer ile Kıvanç Tatlıtuğ erkek çocuk beklediklerini açıklamışlardı. Şu sırada bir projede yer almayan yakışıklı oyuncu hamile eşiyle vakit geçiriyor.

Çifti yakın arkadaşları olan oyuncu çift Kıvanç Kasabalı ile Sedef Avcı ile buluşup kahve içti. Kasabalı çiftinin kahve dükkanında buluşan ünlü çiftten Başak Dizer, arkadaşlarıyla birlikte keyifli anlarını instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı.

Paylaşımlarda Kıvanç Tatlıtuğ’un baristalığa soyunduğu görünüyor. Kendi elleriyle yaptığı kahveyi keyifle içen yakışıklı oyuncu eşinin objektifine bu şekilde yansıdı.

Baba olmaya hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ yeni bir mesleğe mi el attı? 9

Başak Dizer paylaşımına, ‘Kasabalılar’ın kafesinde, tatlımlar ile dolu dolu bir gün ve tabi ki mis gibi bir kahve keyfi’ notunu düştü. Fotoğraflar, Kasabalı ve Tatlıtuğ çiftinin hayranlarını da mest etti.

Baba olmaya hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ yeni bir mesleğe mi el attı? 10

Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medyayı eşi kadar aktif kullanmıyor, Başak Dizer instagramda daha aktif. Dizer, zaman zaman eşiyle fotoğraflarını da paylaşarak Kıvanç Tatlıtuğ’un hayranlarını da sevindiriyor.

Başak Dizer’in eşini kahve yaparken görüntülemesi hayranlarına ‘Kıvanç Tatlıtuğ baristalığa da el attı’ dedirtti.

Baba olmaya hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ yeni bir mesleğe mi el attı? 11

Yakışıklı oyuncu en son Aşıklar Bayramı filminde rol aldı. Özcan Alper’in yönettiği filmde Tatlıtuğ’a usta oyuncu Settar Tanrıöğen ile Yasemin Allen eşlik ediyor.

Dram türünde ki Aşıklar Bayramı’nda bir baba oğulun hikayesi beyaz perdeye taşınacak. Kıvanç Tatlıtuğ hayranları filmi heyecanla bekliyor.