Ana sayfa Sosyal Medya Cem Yılmaz, hangi dizi için arkadaşlarına büyük destek verdi?

Cem Yılmaz, hangi dizi için arkadaşlarına büyük destek verdi?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Komedyen, oyuncu, yazar, yönetmen Cem Yılmaz, Devin Özgür Çınar ve Engin Günaydın’ın rol aldığı 10 Bin Adım dizisine sosyal medya hesabından destek verdi. Espriyi de patlatmayı unutmadı.

En son 31 Aralık günü Netflix’te yayınlanan Diamond Elite Platinum Plus gösterisiyle izleyicinin karşısına çıkan Cem Yılmaz ne dese, ne yapsa olay oluyor. Arada sosyal medya hesabı Twitter’da yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen Cem Yılmaz bu kez arkadaşları Devin Özgür Çınar ve Engin Günaydın’ın rol aldığı 10 Bin Adım dizisine destek verdi.

Cem Yılmaz Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Devin’in yazıp Engin ile beraber oynadıkları,Duygu nun yönettiği 10 bin adım 2.sezonu ile beni yine şenlendirdi lütfen izleyin.Çok güzel iş. Kadın komedyen / yazar nasıl olura tokat gibi bir cevap :))) Engin zaten Tokatlı.” diyerek hem diziye destek verdi hem de espriyi patlattı.

Cem Yılmaz hem arkadaşlarına destek verdi hem de espriyi patlattı! 51

Gain TV’de ekrana gelen 10 Bin Adım dizisinin başrollerinde Devin Özgür Çınar ve Engin Günaydın yer alıyor. Dizide, son yıllarda uzun ve sağlıklı bir yaşam için tüm dünyada referans olarak kabul edilen ‘Günde 10 bin adım’ önerisine uyarak birlikte yürümeye karar veren iki eski sevgili Ezgi ve Memet’in iki yeni yol arkadaşı olma hikayesi mizahi bir dille anlatılıyor.

Hikayesi Engin Günaydın ve Deniz Özgür Çınar’a ait olan ve senaryosu yine Devin Özgür Çınar tarafından kaleme alınan 10 Bin Adım, ‘Eski sevgili ile dost kalmak mümkün mü?’ sorusunu odağına alıyor.

İlk sezonuyla çok beğenilen dizinin ikinci sezonu kısa süre önce yayınlanmaya başladı. İkinci sezonun ilk bölümü 31 Aralık’ta izleyiciyle buluştu. Bugüne kadar Teoman Kumbaracıbaşı, Şebnem Dönmez gibi oyuncuları konak eden dizi ikinci sezonunda da ünlü isimleri konuk oyuncu olarak alacak.