Ana sayfa Dizi Haberleri Sadece günler kaldı! Zalim İstanbul’un fettan Ceren’i Bahar Şahin nefes kesen bir hikayeyle geliyor!

Sadece günler kaldı! Zalim İstanbul’un fettan Ceren’i Bahar Şahin nefes kesen bir hikayeyle geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yayınlandığı dönem çok büyük ilgi gören Zalim İstanbul’un fettan karakteri Ceren’i canlandıran başarılı genç oyuncunun ekranlara dönmesine çok az kaldı. Bahar Şahin’in başrolünde yer aldığı Duran isimli dizi 11 Ocak’ta Gain TV’de.

Zalim İstanbul isimli dizideki Ceren karakteri ile öne çıkan oyuncu, bir süredir kendisine gelen teklifleri kabul etmiyordu. Yetenekli oyuncu Zalim İstanbul’la elde ettiği başarıya rağmen herhangi bir projede yer almamayı tercih etti.

Sadece günler kaldı! Zalim İstanbul’un fettan Ceren’i Bahar Şahin nefes kesen bir hikayeyle geliyor! 7

Yetenekli oyuncu şimdi nefes kesen bir hikayeyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Bu kez tercihini dijital bir diziden yana kullanan Bahar Şahin, Duran isimli diziyle 11 Ocak’tan itibaren Gain TV’de olacak.

Bahar Şahin dizide Almanya’dan gelen Aslı isimli bir karakteri canlandırıyor. Almanya’dan Türkiye’ye çalıntı bir elmasla gelen Aslı ortalığı fena halde karıştırıyor. Bahar Şahin bu rolü için çok kısa sürede Almanca öğrendi.

Bahar Şahin’in yanı sıra İlyas Salman ve Oktay Çubuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin yönetmenliğini ve senaristliğini Yunus Ozan Korkut üstleniyor. Nefes kesen sahnelerle dikkatleri çekecek olan dizinin konusu şöyle olacak:

Duran, Celal ve Mustafa’nın ortak amacı bir yolunu bulup yaşadıkları gecekondu mahallesinden kurtulmaktır. Duran, Muay Thai turnuvasını kazanmak, varlıklı ve ünlü bir dövüşçü olmak ister. Celal de şansını rap müzikte denemektedir Mustafa ise mahallenin çetesine katılmak için çabalar. Altın Eldivenler spor salonunun sahibi eski şampiyon boksör Hakkı için de yaklaşmakta olan turnuva mahallenin nüfuzlu abisi Sedat’a olan borçlarından kurtulmak için de tek fırsattır. Hakkı’nın yıllardır görmediği Almanya’da yaşayan torunu Aslı’nın çalıntı bir elmasla çıkagelmesi üzerine ortalık karışır.