Ana sayfa Sosyal Medya Şevval Sam, bugünlerde öyle bir heyecan yaşıyor ki sosyal medyasını takip edenler biliyor!

Şevval Sam, bugünlerde öyle bir heyecan yaşıyor ki sosyal medyasını takip edenler biliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinde Ender karakteriyle ekranlara gelen ünlü oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam, şu sıralar bir başka mutluluk yaşıyor. Oyuncun instagram hesabını takip edenler, aslında bir süredir durumun farkında. Şevval Sam’ın heyecanla beklediği aracı, sonunda ortaya çıktı!

Şevval Sam, kendisini bir ‘yaşam savunucusu’ olarak ifade eden, doğa ile iç içe yaşamayı seven, kadına-hayvana şiddet gibi olaylarda sadece sosyal medyadan değil, sokaklara çıkarak da destek veren bir isim.

Annesi ünlü Şarkıcı Leman Sam gibi, hayatın içindeki kimi haksız durumlarda, hep insani tavrını ortaya koymaktan çekinmeyen, sözünü de söylemekten kaçınmayan bir isim.

Mütevazi bir hayat süren Şevval Sam, aynı zamanda da karavan tatili yapmaktan da keyif alan bir isim. Bu nedenle bir süre önce bir arkadaşının sattığı ve başkasına gitmesin diye kıyamayıp aldığı aracı modifiye ettirmekteydi.

Şevval Sam, zaman zaman minibüs aracın karavana dönüşme aşamalarını instagram’dan takipçileriyle paylaşıyordu. Karavanına Prenses diye hitap eden oyuncu, beyaz karavanının dönüştüğü son hali de takipçileriyle paylaştı.

Tam istediği gibi düzenlenen karavanı ile şu sıralar hayli mutlu Şevval Sam. Oyuncunun geçtiğimiz yıl karavanının şekli aşağıdaki gibiydi.

Şevval Sam, bugünlerde öyle bir heyecan yaşıyor ki sosyal medyasını takip edenler biliyor! 13

Son halini de yaptığı son paylaşımlarla takipçileriyle de paylaştı Şevval Sam. İstediği her şeyin yapıldığını, çok beğendiğini anlattığı bir paylaşımında da hayalini gerçekleştiren kişileri de etiketleyerek karavanının son halini gösterdi.

Şevval Sam, bugünlerde öyle bir heyecan yaşıyor ki sosyal medyasını takip edenler biliyor! 14

Minibüs şeklindeki aracın her konfor düşünülerek, küçük alan olmasına karşın kullanışlı bir şekle dönüştürüldüğü görülüyor.

Şevval Sam, bugünlerde öyle bir heyecan yaşıyor ki sosyal medyasını takip edenler biliyor! 15

Beyaz minibüs, yeşile boyanarak üstü de açılan bir şekilde teslim edilmiş Şevval Sam’a. Uzun süredir dizayn edilen karavanını heyecanla alan Şevval Sam, önceki haftalarda da aşağıdaki paylaşımları yaparak sanayideki karavanının geldiği noktayı takipçileriyle paylaşmıştı…

İşte o paylaşımlardan bazıları…

Şevval Sam, bugünlerde öyle bir heyecan yaşıyor ki sosyal medyasını takip edenler biliyor! 16

Şevval Sam, bugünlerde öyle bir heyecan yaşıyor ki sosyal medyasını takip edenler biliyor! 17

Şevval Sam, bugünlerde öyle bir heyecan yaşıyor ki sosyal medyasını takip edenler biliyor! 18 Şevval Sam, bugünlerde öyle bir heyecan yaşıyor ki sosyal medyasını takip edenler biliyor! 19