Ana sayfa Sosyal Medya Babil dizisi final yaptı, Birce Akalay kendisine yeni bir heyecan buldu!

Babil dizisi final yaptı, Birce Akalay kendisine yeni bir heyecan buldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de yayınlanan Babil dizisi, iki hafta önce final yapmıştı. Halit Ergenç, Nur Fettahoğlu, Aslı Enver ve Onur Saylak ile kamera karşısına geçen ünlü oyuncu Birce Akalay, dizide İlay karakterini oynuyordu. Final kararı izleyenleri üzse de Babil dizisinin reytingleri beklenenin altındaydı. Hikayesi ve oyuncularıyla dikkat çeken bir yapımdı ama Cuma akşamları yayınlanan diğer dizilerle rekabet edemedi.

Pek çok kişinin ‘Bu kadro bir daha gelmez’ yorumunu yaptığı dizinin finalinin ardından sosyal medyada da dizinin bitmesiyle ilgili eleştirel yorumlar da yapıldı ve hala da yapılmakta izleyiciler tarafından.

Birce Akalay’ın hayranları da benzer yorumlar yapıyorlar. Şimdi başka bir dizide görmeyi bekledikleri oyuncu ise başka bir heyecan peşinde.

Bir dönem bale de yapmış olan Birce Akalay, dans konusunda kendisini geliştirmeye çalışıyor. Oyuncunun geçtiğimiz günlerde bir stüdyoda çalışırken çekilen videosu dikkat çekmişti.

Birce Akalay, instagram hesabından yeni bir video daha yayınladı. Dans eğitmeni ile çalışan Birce Akalay’ın, dizisinin de final yapması ile birlikte dans konusuna daha da yoğun bir zaman ayırdığı ve işi ciddiye aldığı da görülmekte.

İşte oyuncunun son paylaşımı:

Her şeyi unuttuğum,mekandan, zamandan ve hayatımdan tüy gibi sıyrıldığım o nadide 2 saat. Gözlerin tamamen kapalıyken dahi partnerinin garantisinde dans edebilmek özgürlük değil de nedir?
Hayata…