Ana sayfa Sosyal Medya Nurgül Yeşilçay’a ‘çok özel’ demeyin, çok korkuyor! Saçma sapan daha iyi!

Nurgül Yeşilçay’a ‘çok özel’ demeyin, çok korkuyor! Saçma sapan daha iyi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Nurgül Yeşilçay, şimdilerde Fox TV’nin yeni dizisi Kefaret ile ekranlarda. Oyuncu, kızı kaçırılan Zeynep isimli iki çocuk annesi bir kadını oynuyor. Dram dizisinde yine başarılı performansıyla dikkatleri çeken oyuncu, dizide Mert Fırat ve Yurdaer Okur ile başrollerde yer almakta. Pazar günleri ekrana gelen Kefaret’in başlamasıyla Yeşilçay için de röportaj süreci başladı…

Oyuncu, dizisiyle ilgili olarak gündeme daha fazla gelmesinin ardından, bu dönem daha sık röportaj vermek durumunda kalacak. Yeşilçay’ın esprili kişiliğiyle yaptığı bir röportajla ilgili yorumu ise gülümsetti.

İzleyicinin ilk kez 1998 yılında İkinci Bahar dizisiyle tanıdığı oyuncu, aradan geçen yıllar içerisinde yüzlerce kez röportaj vermiş bir isim. Ancak kendisi açısından röportajlarla ilgili bir itirafta bulunmakta.

Yeşilçay, instagram hesabını etkin kullanan bir ünlü. Hayranlarının ilgiyle takip ettiği oyuncu, doğal ve samimi halleriyle olduğu kadar esprili kişiliğiyle de sevilen ve dikkat çeken bir isim.

Yıllardır tanınmasına karşın, bazı röportajlarla ilgili ‘çok özel’ tabirinin kullanılmasından korktuğunu itiraf ediyor oyuncu.

Yeşilçay, dizinin yayınlandığı Fox TV’de ekrana gelen Kamera Arkası isimli programa bir röportaj vermiş ve bununla ilgili sosyal medya paylaşımını da kendi hesabında yayınlamış. Üzerine yazdığı not ise dikkat çekiyor.

Zira röportaj için ‘çok özel’ tabiri kullanılmış ve Nurgül Yeşilçay da bu sözü yuvarlak içine alarak “Çok özel röportaj deyince çok korkuyorum, Nurgül Yeşilçay’la saçma sapan konuştuk deseler çok rahatlayacağım” notunu düşmüş.

Yazısına gülme emojileri de ekleyen oyuncu, kendi kendisiyle hafiften dalgasını da geçiyor…

Bu arada Beyza Şekerci’nin sunduğu ve Yeşilçay’ın konuştuğu Fox’un Kamera Arkası programı yarın (5 Ağustos) saat 12:15’te yayınlanacak…

Nurgül Yeşilçay'a 'çok özel' demeyin, çok korkuyor! Saçma sapan daha iyi! 8

Bu arada Yeşilçay, Kefaret dizisinin setinden aşağıdaki fotoğrafı da paylaştı son olarak. Dizide yer alan iki genç meslektaşıyla pozunu yine esprili biri notla paylaşmakta…

Nurgül Yeşilçay'a 'çok özel' demeyin, çok korkuyor! Saçma sapan daha iyi! 9