Ana sayfa Güncel Haberler Babil dizisinde Halit Ergenç kalpleri yaktı, Birce Akalay mest etti!

Babil dizisinde Halit Ergenç kalpleri yaktı, Birce Akalay mest etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Star TV ekranında izleyicilerin başından bir an olsun kalkamadığı Babil dizisinin 8. bölümü 13 Mart Cuma akşamı yayınlandı. Halit Ergenç adeta oyunculuk resitali çizdi… Nur Fettahoğlu Eda karakteri ile sinirleri zıplattı. Birce Akalay asaletiyle ve performansı ile mest etti. Aslı Enver yine formundaydı… Ozan Güven ve Mesut Akusta ise sanki rol yapmayın rollerini yaşadı…

Babil dizisi her geçen hafta daha da ilgi çekmeye, daha da büyük performanslar sergilemeye devam ediyor. Deniz’in ameliyatı için yaşananlar İrfan’ın azmiyle yıktığı duvarlar, Eda’nın gördükçe sinir eden halleri Babil dizisinin 8. bölümünde akıllardan çıkmayacak sahneleri beraberinde getirdi.

Sosyal medyada ise Birce Akalay ve Halit Ergenç’in müthiş performansına yönelik mesajlar çoğunluktaydı.Birce Akalay güzelliği, zarafete başarılı oyunculuğu ile çok sayıda iltifat aldı.

Babil dizisinde Halit Ergenç kalpleri yaktı, Birce Akalay mest etti! 7

Halit Ergenç ise sanki o anı yaşıyormuş gibi, sanki gerçekten o kişiymiş gibi verdiği hisle Babil izleyicilerini bir kez daha mest etti.

“Bu nasıl oyunculuk, bu nasıl inandırıcılık,bu nasıl etkileyicilik…” Sosyal medyayı sallayan bir İrfan performansı ile Halit Ergenç son zamanların en etkileyici ismi olduğunu bir kez daha gösterdi.