Ana sayfa Sosyal Medya Babil dizisinde tanışan Birce Akalay ile Nur Fettahoğlu dostluğu düşman çatlattı!

Babil dizisinde tanışan Birce Akalay ile Nur Fettahoğlu dostluğu düşman çatlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2020 yılında yayınlanan Babil dizisi, 20. bölümde final yaptı ama birçok dizi hayranı için derdini anlatmadan ekrana veda eden işlerden birisi olarak kaldı. Babil dizisinde birlikte rol alan Nur Fettahoğlu ile Birce Akalay buluşması ise heyecan yarattı. İkili bu dizinin setinde tanıştı ama kısa sürede de aralarında büyük bir dostluk başladı.

Birce Akalay’ın kendi ismiyle piyasaya sürdüğü, çizimlerini de kendisinin yaptığı mücevherlerin tanıtımına katılan Nur Fettahoğlu, böylelikle ticarete atılan arkadaşına destek oldu. Birce Akalay ile Nur Fettahoğlu dostluğu da görülmeye değerdi.

Arkadaşının tasarımlarını yaptığı mücevherleri öven Nur Fettahoğlu, kendisinin de beğenerek taktığını belirtti. Oyuncu, “Her kadın mücevher sever. Ben daha dizayn şeyleri seviyorum, o yüzden Birce’nin takıları hoşuma gidiyor. Aldım, hediye de etti. Daha çok hediye ediyor” dedi.

Otel işletmeciliği de yaparak ticarete atılan Nur Fettahoğlu, bu konuda pek konuşmak istemedi… Otel işletmeye devam ettiğini belirten oyuncu, dizi teklifleri almaya devam ettiğini de söyledi.

Babil dizisinde tanışan Birce Akalay ile Nur Fettahoğlu dostluğu düşman çatlattı! 7

Ünlü oyuncu, rol tercihleri konusunda sorulan soru üzerine şöyle konuştu: “Öyle ayrıştırmak da doğru değil. Evrene öyle mesaj göndermek istemiyorum. İyi bir karakter olsun, mesaj versin, bir derdi olsun, derdini anlatsın. İnsanların bir yerine dokunsun, bana iyi gelsin.”

Babil dizisinde birbirlerini çok hırpalayan bir rolde yer aldıklarını hatırlatan Birce Akalay, “Çok sevişiriz, benim çok sevdiğim arkadaşım oldu. Babil sayesinde tanıştık. Kısa zamanda yeri dolmaz insanlar oluşur ya hayatında, öyle oldu. Ben de onun için öyleyimdir. O yüzden bugün burada benimle birlikte olması çok kıymetli” diye konuştu.

Birce Akalay, her oyuncunun yeni bir şeyler yaptığı zaman desteğe ihtiyacının olduğunu ve bu konuda dostlarının desteğinin kendisine çok katkısı olduğunu anlattı.