Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisi için Hande Ataizi’nin sezon finali açıklaması kafa karıştırdı!

Camdaki Kız dizisi için Hande Ataizi’nin sezon finali açıklaması kafa karıştırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisi Kanal D ekranında yayınlanıyor ve büyük başarılara da imzasını attı. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer, Tamer Levent, Selma Ergeç, Hande Ataizi, Cihangir Ceyhan gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin üçüncü sezonda da devam edeceğini belirtelim.

Çok etkili bir hikaye ortaya koyan ve güçlü bir kurguyla da bunu izleyicilere beğendiren Camdaki Kız dizisinde, etkili oyuncu kadrosu da iyi reytingler alınmasında büyük pay sahibi oldu… İlk sezonda iyi çıkış yapan, ikinci sezonuyla da çok başarılı işlere imzasını atan Camdaki Kız dizisinde üçüncü sezonun da yine etkili olması bekleniyor.

Dizide Cana karakterini canlandıran Hande Ataizi ise “3 bölüm sonra final yapıyoruz” diyerek dizinin veda tarihini açıklamış oldu. Oyuncu, “Ara veriyoruz, Eylül’de tekrar başlayacağız” diyerek de yeni sezonda da hikayeye devam edeceklerini duyurdu.

Çekimlerin hala devam ettiğini ve dizinin Haziran’ın 16’sında biteceğini ifade eden Hande Ataizi, yaz döneminde ise çalışmayacağını ve Bodrum’da tatil yapmayı tercih edeceğini anlattı.

Camdaki Kız dizisinde 43. bölüm yayınlandı ve Hande Ataizi’nin dediğine bakılır ise de dizi 46. bölümde sezon finali yapacak. Ancak ünlü oyununun bu açıklaması biraz kafaları karıştırdı.

Çünkü eğer bir hafta ara vermez veya elde bir hazır bölüm yok ise dizinin 16 Haziran’a kadar 4 bölümünün daha olması gerekiyor. Hande Ataizi’nin verdiği en net mesaj ise dizinin veda tarihinin 16 Haziran Perşembe olduğu gerçeği…