Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Babil dizisinden sonra Birce Akalay rotasını çizdi!

Babil dizisinden sonra Birce Akalay rotasını çizdi!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Birce Akalay, Star TV ekranında 20. bölümü ile birlikte final yapan Babil dizisinde İlay karakterine hayat vermişti. Ünlü oyuncu, hem pandemi dönemi hem de set yorgunluğu nedeniyle rotasını Bodrum’a çevirmişti. Dizinin finalinin ardından Bodrum’a giderek dinlenme kararı alan oyuncu, İstanbul’a yeniden döndü.

Etiler’de görüntülenen oyuncu, bir hayli keyifliydi ve “Bodrum’dan yeni döndüm, dizi yeni final yaptı ve biraz dinleniyorum” şeklinde konuştu. Özel hayatıyla ilgili sorularla da konuşan oyuncu, aşk yaşadığı Fasih Saylan ile ilgili ayrılık iddiaları sorulunca yanıt vermek istemedi.

Özel hayatı ile ilgili konuşmadığını ifade eden Akalay’ın evlilik konusuna da soğuk baktığı biliniyor. Daha önceki röportajlarında evlilik ile ilgili sorularda olumsuz yanıtlar veren Akalay, artık bu tarz sorulardan da bir hayli sıkılmış durumda.

Hatırlanacağı üzere ünlü oyuncu, dizi setinde birlikte rol aldığı Sarp Levendoğlu ile 2014 yılında evlenmişti. Bu Akalay’ın ikinci evliliği olmuştu. Çiftin birlikteliği de 3 yıl sürdü ve 2017’de boşandılar.